Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Espark Worldminia Sosyal Medya Yarışması

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1187 defa incelendi
  • Puan : star star star 13 incelemede 3,08 puan almıştır.
Espark'ta Dünya Turunu Çık, Hediyeler Kazané

Espark Worldminia sergi alanında fotoğrafınızı çekin, #Esparktadünyaturu hashtag'i ile Twitter veya Instagram sayfanızda paylaşın, hediye kazanma şansını yakalayın!

Kampanya Detayı:
1. Yarışma Twitter ve Instagram üzerinde gerçekleşmektedir.
2. Yarışmada Twitter ve Instagram sorumluluk kabul etmez. Yarışmanın Twitter ve Instagram ile bir bağlantısı yoktur.
3. Katılımcıların profillerinin erişime açık olması gerekmektedir. Sahte profil oluşturarak veya Twitter ve Instagram altyapısının eksik ve hatalarından fayda elde ederek yarışmaya katılan kişiler ödül almaya hak kazanamayacaktır.
4. Yarışmaya katılmak için 27 Şubat 2015 - 8 Mart 2015 tarihleri arasında Twitter’da veya Instagram’da Espark’ta sergilenecek Worldminia yapıları önünde fotoğraf çekinip #Esparktadünyaturu hashtag’i ile Twitter ve Instagram’da paylaşılması gerekmektedir.
5. Yarışma 27 Şubat 2015 Perşembe günü saat 10:00’da başlayacak, 8 Mart 2015 Pazar günü saat 18:00’da sona erecektir. Kazananlarımız yarışma bitiminden bir sonraki gün saat 17:00’da Espark AVM Twitter ve Instagram sayfalarında açıklanacaktır.
6. Katılımcıların Espark AVM Twitter hesabını ya da Espark AVM Instagram hesabını takip etmeleri gerekmektedir.
7. Yarışmaya 18 yaşından küçükler katılamaz.
8. Yarışmaya Espark AVM'nin Facebook sayfasında belirtmiş olduğu şartları eksiksiz yerine getiren yarışmacılar katılma hakkı kazanacaklardır.
9. Ödül kazanacak toplam kişi sayısı 40’tır.
10. Kazananlar arasında juri tarafında seçilecek 30 kişi kupa; 10 kişi tek kişilik sinema bileti kazanacaktır.
11. Kişisel bilgilerle ilgili yanlış beyanlarda bulunanlar ödül alma hakkı kazanamazlar. Bu gibi durumlarda Espark AVM ’nin hiçbir sorumluluğu yoktur.
12. Kazananların, hediyelerini teslim alabilmeleri için, kişisel bilgilerinin doğruluğunun ispatı amacıyla geçerli bir nüfus cüzdanının ibrazı gereklidir.
13. Kazananların bilgileri, sadece kazananlara ulaşmak ve firma kampanyalarını duyurmak için kullanılacaktır.
14. Kişinin adres ve kişisel bilgilerini doğru olduğundan emin olmaları önemle rica olunur. Katılımcılar, kişisel bilgilerini tam ve doğru olarak iletmek zorundadırlar. Eksik ya da yanlış beyan edilmiş bilgilere sahip katılımcılar, ödül kazansalar dahi bu haklarını kaybedeceklerdir.
15. Espark AVM yarışma ödüllerini, yarışma kapsamını, yarışma kurgu ve yapısını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
16. Kazanan katılımcı hediyesini kazandığı gün içerisinden en geç 2 hafta içerisinde Espark AVM danışmadan alması gerekmektedir. Aksi halde ödül kazansalar dahi bu haklarını kaybedeceklerdir.
17. Ödül kazanma hakkı satılamaz, ertelenemez.
18. Kazanılan hak nakit paraya veya mala çevrilemez.
19. Yarışma esnasında, sonuçları lehlerine değiştirmek amacıyla bilgisayar teknolojilerini kötü niyetle kullanan kişilerin tespiti durumunda, bu kişilerin kayıtları sistemden hiçbir uyarıda bulunulmaksızın silinecektir.
20. Bu kampanya Twitter ve Instagram sponsorluğunda yapılmamaktadır. Yarışmanın Twitter ve Instagram ile herhangi bir bağı bulunmamaktadır.
21. Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nce belirlenen çekiliş ve ikramiyeler kapsamı dışında kalmaktadır.
22. Yarışmaya katılan herkes, yarışma şartlarını okuyup, anlayarak peşinen kabul etmiş sayılırlar.



İlgili etiketler : Espark Worldminia, Espark, Espark Yarışma,

Kampanya Sahibi

Espark AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Mart 2015
  • Trafik

    : 1187