Burda AVM'ler Tesla Model Y Çekiliş Kampanyası

  • 23 saat önce eklendi
  • 120 defa incelendi
Burda AVM'lerden Alışveriş Yap, 3 Adet Tesla Model Y’den Biri Senin Olsun!

13 Eylül-31 Aralık tarihleri arasında 01 BURDA AVM, 10 BURDA AVM, 14 BURDA AVM, 17 BURDA AVM, 39 BURDA AVM, 41 BURDA AVM ve 67 BURDA AVM'lerden yapacağın toplamda her 500 TL’lik  alışverişe 1 çekiliş hakkı kazanma fırsatı seni bekliyor.

Çekilişe Nasıl katılılım?
01 BURDA AVM, 10 BURDA AVM, 14 BURDA AVM, 17 BURDA AVM, 39 BURDA AVM, 41 BURDA AVM ve 67 BURDA AVM İçerisindeki mağazalardan yapılmış olsa dahi AVM içerisindeki mağazaların internet sitesinden, telefon satışları ve/veya dijital satış kanallarından yapılan alışverişler kam- panyaya dahil değildir.) Kampanya tarih aralığında toplamda 500 TL ve katları tutarında (her 500 TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücretsiz olarak indirdikleri Avm uygulaması olan SHOPLA uygulamasına girip 01 BURDA AVM, 10 BURDA AVM, 14 BURDA AVM, 17 BURDA AVM, 39 BURDA AVM, 41 BURDA AVM ve 67 BURDA AVM seçeneklerin- den birini seçtikten sonra ad-soyad-adres, gsm no ve e-mail bilgileri ile üye olduktan sonra Kampanyaya Katıl Kısmından “Çekilişe Katıl” butonunu tıklayarak alışveriş fiş/fatura/e-faturalarının fotoğrafını (fiş/fatura/E-fatura tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen bireysel müşterilere sistem tarafından kontrolü yapılıp onaylandıktan sonra çekiliş hakkı verilecektir.

Kampanya Hediyesi?
3 kişi 1.791.451,20 TL değerinde Tesla Model Y Arkadan Çekiş, Pearl White Renk, 19” Gemini Light Jantlar, All Black Premium İç Mekan, Beş Koltuklu İç Mekan, Otomobil kazanacaktır.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nin 06.09.2024 tarih ve E-40453693-255.01.02-60706 sayılı izni ile Esasburda Turizm ve İnşaat San. Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. 
  • Esasburda Turizm ve İnşaat San. Tic. A.Ş. tarafından düzenlenen bu kampanyada 13.09.2024 (Saat 10.00) – 31.12.2024 (Saat 20.00) kampanya tarihleri arasında, Adana İli Seyhan ilçesinde bulunan ESAS 01 BURDA AVM, Balıkesir ili Altıeylül ilçesinde bulunan ESAS 10 BURDA AVM, Bolu İli Merkez İlçede bulunan ESAS 14 BURDA AVM, Çanakkale İl merkezinde bulunan ESAS 17 BURDA AVM, Kırklareli İli Lüleburgaz ilçesinde bulunan ESAS 39 BURDA AVM, Kocaeli ili İzmit ilçesinde bulunan 41 BURDA AVM, Zonguldak İli Merkezde bulunan ESAS 67 BURDA AVM içerisindeki tüm mağazalardan ((AVM’ler içerisindeki banka şubeleri ve bankamatiklerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, her türlü hediye çeki, otopark fişi/faturası, her türlü iade çeki ile yapılan alışverişler, banka kart puanları ile yapılan ödemeler, mağazaların sadakat programı puanları ile yapılan ödemeler, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, tahsi- lat makbuzu, sevk irsaliyesi, gider pusulası, satış sözleşmesi, TL/DK yüklemeleri, Steam/Netflix/Google/Online Oyunlar gibi her türlü platformlara ait kontör/kredi/para yüklemeleri, şans ve talih oyunu harcamaları, tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecek alışverişleri, restoranlarda/eğlence mekanlarında tüketilen alkollü içecek harcamaları ile her türlü özel ders ücretleri için kesilen fiş/faturalar, AVM içerisinde geçici süreli açılan satış noktaları/stantlara ait fiş/faturalar kampanyaya dahil değildir. 
  • Ürün teslimatı 01 BURDA AVM, 10 BURDA AVM, 14 BURDA AVM, 17 BURDA AVM, 39 BURDA AVM, 41 BURDA AVM ve 67 BURDA AVM İçerisindeki mağazalardan yapılmış olsa dahi AVM içerisindeki mağazaların internet sitesinden, telefon satışları ve/veya dijital satış kanallarından yapılan alışverişler kam- panyaya dahil değildir.) 
  • Kampanya tarih aralığında toplamda 500 TL ve katları tutarında (her 500 TL’ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapar- ak İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücretsiz olarak indirdikleri Avm uygulaması olan SHOPLA uygulamasına girip 01 BURDA AVM, 10 BURDA AVM, 14 BURDA AVM, 17 BURDA AVM, 39 BURDA AVM, 41 BURDA AVM ve 67 BURDA AVM seçeneklerin- den birini seçtikten sonra ad-soyad-adres, gsm no ve e-mail bilgileri ile üye olduktan sonra Kampanyaya Katıl Kısmından “Çekilişe Katıl” butonunu tıklayarak alışveriş fiş/fatura/e-faturalarının fotoğrafını (fiş/fatura/E-fatura tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen bireysel müşterilere sistem tarafından kontrolü yapılıp onaylandıktan sonra çekiliş hakkı verilecektir. Yüklenen fiş/fatura/e-fatura Shopla uygulamasında seçilen AVM’ye ait olmalıdır. (Kampanyanın bitiş tarihi 31.12.2024 saat:20.00 olup, SHOPLA uygulamasından E- fatura mükellefleri için e-faturalarını son kayıt tarihi 02.01.2025 saat:17.00’dir) 
  • İkramiye olarak, 3 kişi 1.791.451,20 TL değerinde Tesla Model Y Arkadan Çekiş, Pearl White Renk, 19” Gemini Light Jantlar, All Black Premium İç Mekan, Beş Koltuklu İç Mekan, Otomobil kazanacaktır. 
  • Çekiliş 11.01.2025 tarihinde saat 16.00’ da 41 Burda AVM, Sanayi, Ömer Türkçakal Blv. No:7, 41040 İzmit/Kocaeli adresinde yapılacaktır. 
  • Kazanan talihliler 14.01.2025 tarihli Takvim Gazetesinde duyurulacaktır. 
  • 29.01.2025 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 13.02.2025 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. 
  • 01 BURDA AVM, 10 BURDA AVM, 14 BURDA AVM, 17 BURDA AVM, 39 BURDA AVM, 41 BURDA AVM ve 67 BURDA AVM’ler içerisindeki banka şubeleri ve bankama- tiklerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, her türlü hediye çeki, otopark fişi/faturası, her türlü iade çeki ile yapılan alışverişler, banka kart puanları ile yapılan ödemeler, mağazaların sadakat programı puanları ile yapılan ödemeler, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, tahsilat makbuzu, sevk irsaliyesi, gider pusulası, satış sözleşmesi, TL/DK yüklemeleri, Steam/Netflix/Google/Online Oyun- lar gibi her türlü platformlara ait kontör/kredi/para yüklemeleri, şans ve talih oyunu harcamaları, tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecek alışverişleri, restoranlarda/eğlence mekanlarında tüketilen alkollü içecek harcamaları ile her türlü özel ders ücretleri için kesilen fiş/faturalar, AVM içerisinde geçici süreli açılan satış noktaları/stantlara ait fiş/faturalar kampanyaya dahil değildir. Shopla uygu- lamasını indirmek ücretsizdir. 
  • Yüklenen fiş/fatura Shopla uygulamasında seçilen AVM’ye ait olmalıdır. Mobil uygulamanın indirilmesi ve üye olunmasına ilişkin her türlü sorumluluk (Uygun Akıllı Cihaz, Türkiye Operatörü olması, Üyelik işlemlerinin tamamlanması vb.) katılımcıya aittir.
  • Shopla sistemine Türkiye Operatörü GSM hattı ile kayıt mümkündür. Shopla dijital/mobil uygulamasına daha önce kayıt oluşturularak kötüye kullanım yaptığı tespit edilmiş ve üyeliği iptal edilmiş ya da işlem yapması engellenmiş kullanıcılara çekiliş hakkı verilmez. 
  • Çekiliş kampanyası sırasında kötüye kullanım yaptığı kanaat edilen kişilere çekiliş hakkı verilmez, sehven verilmiş olsa bile çekiliş hakkı iptal edilir, ikramiye kazanmış olsa dahi ikramiyeleri verilemez. 
  • Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal veya iade eden katılımcıların çekiliş hakları da iptal edilecektir. Kampanya bitiş tarihi 31.12.2024 saat 20:00 olup; E- fatura mükellefleri için e-faturalarını son kayıt tarihi 02.01.2025 saat: 17.00’dir. 
  • Kampanyaya katılım için son alışveriş fiş/fatura yükleme tarihi 31.12.2024 saat 20:00’dir. Kampanya dönemi içerisinde alışveriş fiş/faturaları alışveriş tarihinden itibaren 7(yedi) gün içerisinde Shopla sistemine yüklenebilir. 
  • En geç 31.12.2024 saat:20:00’ye kadar olmak koşuluyla, kampanya dönemi boyunca yapılan alışverişler 7 gün içerisinde Shopla sistemine yüklenmeyen fiş/faturalar kabul edilmeyecektir. Katılımcı ismi ile fatura üzerindeki isim aynı olmalıdır. 
  • Farklı isim- lerdeki faturalar ile işlem yapılamaz. 
  • Kampanya katılımında, katılımcı tarafından belirtilen bilgilerin güncellenmesi, doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Kampanyaya bireysel müşterilere yöneliktir. Tüzel kişiler katılamaz. 
  • Katılımcıların Fiş/fatu- ra/e-fatura no ve tarih, ad-soyad ve gsm no bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.
  • E-fatura (E-faturalar katılımcının mail adresine/telefonuna SMS olarak gönderilmektedir) ile katılımda, sadece 01 BURDA AVM, 10 BURDA AVM, 14 BURDA AVM, 17 BURDA AVM, 39 BURDA AVM, 41 BURDA AVM ve 67 BURDA AVM İçerisindeki mağazalarından yapılan alışverişe ait e-fatura ile kampanyaya katılım yapılabilir. 
  • Kampanya katılımlarında, kampanya sistemine yüklenen tüm fiş/fatura/e-faturaların okunabilir şekil- de saklanması ve orijinal belge olması katılımcının sorumluluğunda olup ikramiye tesliminde asıllarının ibrazı zorunludur. 
  • Tüm fiş/fat- uralarda, indirim sonrası net ödeme tutarı esas alınır ve bu tutara göre çekiliş hakkı verilir. Mali değeri olmayan (Ödeme makbuzları, kredi kartı slibi, bilgi fişi) fiş/fatura/e-fatura dışındaki belgeler ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İkramiye tesliminde Fiş/ fatura/e-fatura ibrazı zorunludur. 
  • Üzerinde tahrifat yapılmış fiş/fatura/e-fatura kabul edilmeyecektir. 
  • Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. 
  • Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin ikramiye tesliminde ikametgâh tezkeresi ibrazı zorunludur. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. 
  • Kampanyaya ESAS HOLDİNG ve iştirakleri çalışanları, ESASBURDA TURİZM VE İNŞ. SAN.TİC.A.Ş. çalışanları, 01 BURDA AVM, 10 BURDA AVM, 14 BURDA AVM, 17 BURDA AVM, 39 BURDA AVM, 41 BURDA AVM ve 67 BURDA AVM İçerisindeki çalışanlar, AVM bünyesinde yer alan tüm çalışanlar (Mağaza, Stant ve hizmet noktaları çalışanları), AVM Lojistik Ticaret A.Ş. (Mall Lojistics ve Easy Point), Iss Proser Koruma ve Güvenlik Hiz. A.Ş. çalışanları, Global Miles Teknoloji A.Ş. Iss Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş. çalışanları, Securitas Entegre Güvenlik Çözümleri ve Hizmetleri A.Ş., As Adana Seyahat Turizm Akaryakıt İnşaat Sanayi Tic. A.Ş. Çalışanları, Esas Gayrimenkul ve AVM çözüm ortakları çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. 
  • İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.



Bu kampanya 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerlidir ve bitmesine 103 gün kalmıştır.
İlgili etiketler : 01 Burda Avm, 10 Burda Avm, 14 Burda Avm, 17 Burda Avm, 39 Burda Avm, 41 Burda Avm, 67 Burda Avm, Çekiliş, Tesla Çekilişi, Otomobil Çekilişi,

Kampanya Sahibi

01 Burda AVM

İlişkili Marka

67 Burda AVM17Burda AVM