Kamu, Finans Ve Sağlık Kurumlarına Dell Latitude 10 ile Tablet Çözümü

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1530 defa incelendi
  • Puan : star star star 24 incelemede 3,46 puan almıştır.
Dell Latitude 10 Geliştirilmiş Güvenlik Tableti, kamu kurumları, finans kuruluşları ve sağlık kurumlarının; güvenlik, yönetim ve güvenilirlik ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kamu kurumları, finans kuruluşları ve sağlık kurumları gibi düzenleme seviyesinin yüksek olduğu kurumlar için ideal özellikler taşıyan Latitude 10, Dell’in sektöre öncülük eden yönetilebilirlik, güvenlik ve güvenilirlikleriyle itibar gören iş PC’lerinin mirasını devam ettiriyor.

Latitude 10, BT etkinliğini artırmak ve toplam sahip olma maliyetini azaltmaya yardımcı olmak için mevcut BT ortamlarına güvenle ve kolaylıkla uyum sağlıyor. Herhangi bir standart Windows tabanlı dizüstü bilgisayar gibi yönetildiği için, Latitude 10’u kullanıma sokmak ve yönetmek sektörün önde gelen tabletlerine oranla önemli ölçüde kolaylık sağlıyor. Bağımsız bir kuruluş olan Principled Technologies1 tarafından yapılan bir teste göre, Latitude 10 karşılaştırmalı olarak aşağıdaki sonuçları verdi:

–    Kullanıma sokmada 17 kat daha hızlı ve yüzde 94 daha ucuz, böylece sistem hazırlığı ve uygulama kurulumunda yaklaşık 580 saat tasarruf sağlıyor.
–    Yazılım güncellemelerinde yüzde 99’a varan oranda daha hızlı, otomatik güncellemelerle 197 saat tasarruf sağlıyor.
–     Üç yıllık süre içerisinde cihaz başına yüzde 85 daha ucuz bakım.

Sektör Lideri Tablet Güvenliği
Intel® Atom™  Z2760 işlemcisinden güç alan Latitude 10, bugün pazarda mevcut bütün tabletlerden daha fazla donanım, kimlik doğrulama, veri koruması, takip ve kurtarma güvenliği özellikleri sunuyor. Sarbanes-Oxley Kanunu (SOX), Sağlık Sigortası Taşınabilirlik ve Sorumluluk Yasası (HIPAA) ve Federal Bilgi İşleme Standartları’na  (FIPS) uymak zorunda olan kuruluşlar için ideal olarak vurgulanıyor. Geliştirilmiş güvenlik ile yapılandırılmış Latitude 10 smart kart ve parmakizi okuma sistemini aynı anda içeren çift kimlik doğrulama sistemli tek Windows 8 tabletidir. Buna ek olarak Latitude 10’un zaten çok güçlü olan güvenlik özellikleri şunları içerir:

–    Dell Veri Koruma - Erişim (Dell Data Protection - Access) Latitude 10 içinde üçüncü taraf güvenlik cihazlarıyla birlikte parmak izi ve smart kart okuyucusunu kullanarak entegre edilmiş son nokta güvenlik yönetimini sağlar
–    Güvenli Platform Modülü (TPM) 1.2 (Trusted Platform Module) donanımı ağların cihaz uyumu ve tam güvenli erişimini kontrol etmesini sağlar.
–    Microsoft® BitLocker Sürücü Şifrelemesi.  
–    Çalınan veya kayıp cihazların tekrar bulunmasını sağlayan gizli takip yazılımı, Computrace Desteği
–     Eklenen donanım güvenliği için Birinci Derece Kilit slotu.

Alıntılar
Dell Tablet ve Performans PC’leri, Son Kullanıcı Bilgisayar Departmanından Sorumlu Başkan Yardımcısı Neil Hand “İş ortamında kullanılan diğer tabletler, tahmin edilmeyen yönetim maliyetleri ve güvenli olmayan veri koruması ve erişimi nedeniyle uzun vadede faydadan çok zarar getirebiliyor” dedi ve ekledi: “Latitude 10’un geliştirilmiş güvenlik yapılandırması ile müşterilerimiz çalışanlarına istedikleri mobilite ve verimliliği verirken, en katı güvenlik düzenlemelerini uygulayabilecekleri ve uygulatabileceklerini bilmenin iç huzurunu yaşayabilecekler.”

Principled Technologies’in kurucu ortaklarından Bill Catchings, “Test ve analizlerimizde işletme SCCM ortamında Dell Latitude 10’u yönetmek sektörün diğer lider tabletlerine göre çok daha avantajlı” diyor ve ekliyor “Analizlerimiz, bu avantajların özellikle bu cihazlardan çok sayıda kullananlar için önemli maliyet tasarrufuna dönüştüğünü ortaya çıkardı”.

Principled Technology ve Yönetim Maliyeti Metodolojisi Hakkında
Principled Technologies Latitude 10 ve sektörün önde gelen tableti üzerinde yapılan kurumsal BT yönetimi faaliyetlerini karşılaştırdı. PT, tipik bir kurumsal sistemde SCCM gibi mevcut yönetim araçlarını kullanan 1000 cihazın çalışma maliyetinin ne olacağını araştırdı. Principled Technologies, yeni teknolojilerin araştırılmasından yeni metodolojilerin geliştirilmesine, oradan da mevcut ve yeni araçlar ile test edilmesine kadar teknoloji test ve analizinin bütün yönlerinde kapsayıcı bir tecrübe ve uzmanlığa dayanan vaka esaslı Pazarlama hizmetlerini ve sektör lideri bir teknoloji değerlendirme sistemi sunar. Principled Technology’nin kurucuları 20 yıldan fazladır teknoloji değerlendirmesi işinde çalışıyorlar. Ziff Davis Media’s Wİnstone ve WebBench’te olduğu gibi benzeri sektörün standart örneklerini geliştiren Ziff-Davis Benchmark Sistemi’nin mucitleri ve öncüleridirler. E-Testing laboratuarlarını kuran ve yöneten PT kurucuları, şirketin Lionbridge Technologies tarafından alınmasının ardından VeriTest’in başkanlık ve CTO görevlerini de üstlendiler.




İlgili etiketler : Dell, Dell Latitude 10, Tablet,

Haber Sahibi

Dell
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 1530

Diğer Dell Haberleri

Benzer Haberler

  • Dell Dell Latitude Rugged Extreme Serisini Duyurdu

    Dell Latitude Rugged Extreme Serisini Duyurdu

    Dell Latitude Rugged Extreme modelleri; askeri alanlar, inşaat alanları ve kamu güvenliği bölgeleri gibi alanlardaki kullanıcıların karşılaştığı toz, nem, düşme, titreşim ve uç sıcaklıklar g...
    20 Mayıs 20141661 defa incelendi
  • Dell Android'li İlk Dell Tablet Türkiye'de

    Android'li İlk Dell Tablet Türkiye'de

    Bilgi teknolojileri alanında, en verimli ve en göz alıcı seçenekleri sunan Dell, mobil yaşama yön veren yeni nesil Android işletim sistemli tablet serisiyle de iddialı geliyor. Intel® Atom™ ...
    20 Şubat 20141528 defa incelendi
  • Dell Dell XPS Ailesini Genişletiyor

    Dell XPS Ailesini Genişletiyor

    Yeni XPS 14 ve XPS 15 dizüstü bilgisayarlar  tasarım ve performansları ile göz dolduruyorlar. Dell, en çok satan ürünü olan XPS ailesinin yeni üyeleri olan XPS 14 ve XPS 15 modellerini...
    6 Ağustos 20122415 defa incelendi
  • Dell Dell Inspiron 3000 Ve 5000 Serisi Tanıtıldı

    Dell Inspiron 3000 Ve 5000 Serisi Tanıtıldı

    Dell, Inspiron 3000 ve 5000, serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Dell’in yeni dizüstü bilgisayarları, insanların yaşamlarının her aşamasında istediklerini elde etmelerine yardımcı olmay...
    29 Mayıs 20141450 defa incelendi
  • Dell Dell'den Tasarımcılara Özel İş İstasyon

    Dell'den Tasarımcılara Özel İş İstasyon

    Dell, kreatif tasarım uzmanları için özel geliştirdiği dünyanın en güçlü mobil iş istasyonları Dell Precision M4800 ve M6800’ü tanıttı. Dell yaptığı açıklamada iş istasyonu (workstation) p...
    25 Eylül 20131637 defa incelendi