En Yaratıcı Fikirler Tchibo'dan

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2033 defa incelendi
  • Puan : star star star 29 incelemede 3,21 puan almıştır.
Tchibo, 13 Mart’ta başlayacak “Yaratıcı Fikirler” teması ile tüm Tchibo severlerin içindeki yaratıcı ruhu ortaya çıkarıyor. Boya setlerinden laminasyon cihazına, kumaş süsleme ürünlerinden pratik elişi aletlerine uzanan geniş koleksiyon 13 Mart’ta tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 2 826 numaralı telefonla sipariş hattında.

Herkesin içinde bir yaratıcılık olduğundan yola çıkan Tchibo, 13 Mart’ta başlayacak temasını da tamamen yaratıcılık üzerine kuruyor. Kağıtlarda birbirinden farklı figürler ortaya çıkaran kağıt işleri, heyecanlarını yaptıkları işe yansıtan çocuklara yönelik yaratıcılık ve eğlenceli el işlerinin yanı sıra kumaş süsleme ve değişik mobilya tasarımlarının yer aldığı “Yaratıcı Fikirler” teması Tchibo müşterilerine pratik ve eğlenceli çözümler sunuyor. Çocukların yaratıcılıklarını rahatça sergilemeleri için giysileri boya lekelerine karşı koruyan boyama önlüğünü ve yüzeyleri ve zemini kire karşı koruyan boyama ve el işi altlığı da temada yer alıyor.

Yaratıcılığınızı üzerinizde taşıyın
Tchibo’nun “Yaratıcı Fikirler” temasında yer alan 3’lü takı pensesi seti ile birbirinden farklı ve özgün takılar tasarlamak da mümkün. Rengarenk bileklikler, kolyeler ve küpeler yapmak için rahat ve kolay kullanımlı set kenar kesici, kesme fonksiyonlu yuvarlak pense ve düz penseden oluşuyor. Yaklaşan bahar mevsiminde hemen herkesin bahar temizliği telaşına girmek üzere olduğu şu günlerde, temizliğe dair tüm yardımcı ürünlerin de yer aldığı Tchibo’da, tema promosyonu boyama önlüğü ve el işi altlığı 34,95TL’den satışa sunuluyor. Kahve promosyonunda da 13 Mart haftası sırayı 100gr.Gold çözünebilir hazır kahve aldı. 15,67TL’den satışa çıkan Gold kahve tüm Tchibo satış noktalarında.

Tchibo’nun “Yaratıcı Fikirler” temasında yer alan bazı ürünler:
El İş Seti: İstediğiniz gibi şekillendirmeniz için uygun. Kapsamlı albüm aksesuarı: 1 adet harf, rakam ve motif şablonu, 1 adet çiçek motifli damga (yaklaşık 3 x 3 cm), 1 adet gümüş renkli mürekkepli damga yastığı, 4 safya motifli kağıt (her iki tarafı baskılı), 1 sayfa 3D çıkartması, 1 adet farklı motifli şekilli kağıt ve 1 rolu çift taraflı bant. Fotoğraflı takvim yapımı için de uygundur. El işi önerili kılavuzu dahildir. Defter yaklaşık 20 x 20 cm.
Telefon Sipariş Kodu: 68837 19,95 TL

Delme ve Ciltleme Cihazı:

Maksimum DIN A4 formatındaki kağıtlara en fazla 21 delikdeler
Tek hamlede maksimum 8 sayfa (normal kağıt kalınlığı) deler. Ön ve arka kapak sayfası dahil maksimum 145 sayfa (normal kağıt kalınlığı) ciltler.10 adet spiral bant, 20 adet folyo ve deri görünümlü 10’ar adet siyah ve bayaz ön ve arka kapak sayfası dahildir. Gümüş rengi-siyah-yeşil renktedir.
Telefon Sipariş Kodu: 69304 99,95 TL

3’lü Takı Pensesi Seti

Kenar kesici, kesme fonksiyonlu yuvarlak pense ve düz pense
Yaratıcı bileklikler, kolyeler, küpeler vs. yapmak içindir. Rahat ve güvenli kullaım için kaymaz saplıdır. Bıçaklar son derece kaliteli krom vanadyum çeliğinden üretilmiştir. Yaylıdır, pense kullanım sonrası otomatik olarak açılır. Sapı siyahtır, uçları yeşildir.
Telefon Sipariş Kodu: 68946 24,95 TL

5 Adet Tuval
Dokulu, hemen boyanmaya hazır
Tuvaller saf pamuktan üretilmiştir (280 g/m2), mat beyaz renktedir, ışık geçirmezler. Yağlı ve akrilik boya, tempera ve guaj boya için idealdir. Kalitelidir; çerçevesi ladin ağacından üretilmiştir. Germek için 40 adet kama dahildir; optimum sağlamlık sağlar. 2x yaklaşık 15 x 15 cm, 2x yaklaşık 30 x 15 cm, 1x yaklaşık 30 x 30 cm.
Telefon Sipariş Kodu: 68722 32,95 TL

Masa ve Zemin Şövalesi
Tuval veya kağıt üzerine profesyonel boyama yapmak için
Boyama açısını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Dayanıklı kayın ağacı ahşabından üretilmiştir. Ayaklıklar zemini koruyan kaymaz lastiklidir. Masa şövalesi yaklaşık G 31 x Y 83 x D 33 cm. Zemin şövalyesini yaklaşık 150 cm’den maksimum 200 cm’e kadar yükseltebilirsiniz. Maksimum tuval yüksekliği 70 cm’dir. Ağırlığı yaklaşık 3 kg’dir.
Telefon Sipariş Kodu: 68721    69,95 TL

12’li Jel Kalem Seti

5 adet metalik kalem, 4 adet fosforlu kalem ve 3 adet boya kalemi içerir
5 adet metalik renk: Kahverengi, mor, mavi, yeşil, kırmızı. 3 normal renk: Yeşil, kırmızı, mavi. 4 adet fosforlu renk: Sarı, turuncu, mavi, pembe.
Telefon Sipariş Kodu: 68865 22,95 TL

30 Adet Boyanabilir Amerikan Servisi

Sert kağıt, boya kalemleri ve keçeli kalemler için uygun
5 farklı mofif: 6’şar adet orman ve çiftlik hayvanı, sofra, meyve tabağı ve sualtı dünyası. Yaklaşık 42 x 30 cm’dir.
Telefon Sipariş Kodu: 68948 19,95 TL



İlgili etiketler : Tchibo, Yaratıcı Fikirler, Takı Pensesi Seti, Bileklik, Kolye, Küpe, El İş Seti,

Haber Sahibi

Tchibo
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2013
  • Trafik

    : 2033

Diğer Tchibo Haberleri

Benzer Haberler

  • FİX Silver Fix Silver ile Yeniden Bilezik Modası

    Fix Silver ile Yeniden Bilezik Modası

    Tek başına kullanıldığında ya da saatlerle kombinlendiğinde trend bir görünüm sunan gümüş bilezikler yeniden kadınların bileklerini süslüyor.   Fix Silver’ın gümüş üzeri pembe altın, ro...
    30 Kasım 20151833 defa incelendi
  • So CHIC Pembe Quartz Takılar So CHIC'te!

    Pembe Quartz Takılar So CHIC'te!

    Aksesuar modasının öncü firması So CHIC, altın ve gümüş kaplamadan oluşan “Pembe Quartz” taşlı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. So CHIC, her sezon yenilenen koleksiyonlarıyla aksesuar dünyasın...
    9 Temmuz 20123927 defa incelendi
  • Roberto Bravo Roberto Bravo Shamballa Koleksiyonu

    Roberto Bravo Shamballa Koleksiyonu

    Sıradışı yaklaşımı ve şık tasarımlarıyla ön plana çıkan Roberto Bravo, pozitif enerji ve mutluluk kaynağı olarak bilinen shamballa bileklikleri ile yepyeni bir konsept oluşturdu. Moda takipç...
    3 Aralık 20132171 defa incelendi
  • So CHIC So CHIC'ten Okyanus Mavisi Tasarımlar!

    So CHIC'ten Okyanus Mavisi Tasarımlar!

    Okyanus… Sonsuz, duru ve derin duyguların tabiri… Zeki, güzel, çekici, zarif So CHIC kadını şimdi “Aqualight” koleksiyonunun duru güzelliğiyle baş döndürüyor. Suyun hafifliği, berraklığı ve ...
    11 Temmuz 20123519 defa incelendi
  • FİX Silver Fix Silver Helen Koleksiyonu

    Fix Silver Helen Koleksiyonu

    Fix Silver, Yunan mitolojisine göre dünyanın en güzel kadını olan Helen’den esinlenerek hazırladığı “Helen Koleksiyonu” ile iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Altın sarısı saçları ve z...
    28 Nisan 20152362 defa incelendi