Dockers Marka Elçilerinin Videoları Hazırlandı

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1546 defa incelendi
  • Puan : star star star star 21 incelemede 4,05 puan almıştır.
Dockers®, Avrupa’da erkek tarzını en iyi yansıtan 11 erkekten oluşan bir ekip kurdu. Bir moda editörü, bir şef, bir sanatçı, bir aktör, bir komedyen, ünlü bir stilist… Her biri, iyi görünümlü olmaya önem veren ve şıklığı anlamlı bulan kişiler. Günlük gardırop giysilerinin gösterdiği gibi, bu erkekler, Dockers® ile ‘gerçekten anlamlı buldukları şekilde giyiniyorlar’

Dockers®, Avrupa’da erkek tarzını en iyi yansıtan 11 erkekten oluşan bir ekip kurdu. Bir moda editörü, bir şef, bir sanatçı, bir aktör, bir komedyen, ünlü bir stilist ve diğerleri… Her biri, iyi görünümlü olmaya önem veren ve şıklığı anlamlı bulan kişiler. Günlük gardırop giysileri, bu erkeklerin Dockers® ile ‘gerçekten anlamlı buldukları şekilde giyindiklerini gösteriyor.  Dockers® şimdi tarzına düşkün bu 11 erkek için çok özel videolar hazırladı.

Video serisi fikri, geçen yıl Dockers®’ın erkek giyim sektöründe etkili altı kişi ile ekip oluşturarak bu fikri ABD’de uygulamasıyla doğdu. Filmlerin hazırlanması ise tamamen FOX International Channel & Voynn tarafından gerçekleştirildi.

11 Dockers® erkeği arasında Türkiye’den ise Beran Toksöz yer alıyor. Aslen iç mimar olan Toksöz’ün Dockers® marka elçiliğini üstlenmesinde, tarzına düşkünlüğünün yanı sıra rahatından da ödün vermeyen giyim tercihi etkili oldu. Beran Toksöz, rahatlığı ön plana alan giyimini hem ev hem de iş hayatında sürdürüyor. Toksöz’ün yer aldığı reklam videosu, televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Ayrıntıya önem veren erkekler için
Son birkaç sezondur erkek giyim tarzında, kitlesel bir canlanma görülüyor. Günümüzün modern erkeği, giyiminde ince detaylara önem veriyor. Artık erkekler, mükemmel bir kombinasyonu yakalayana kadar, malzemeden dikişe kadar her ayrıntıyı önemsiyor. Dockers® İlkbahar Yaz 2013 Koleksiyonu da, “hazırlıklarını tamamlayıp ‘gündelik’ mücadeleye başlayacak” erkekler için tasarlandı. Dockers®, bu mücadele için erkeklere en iyi araçları sunuyor: Dockers khaki’ler.

Dockers® İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonu ‘Hakkını vererek giy’ sloganına uygun olarak erkekleri ‘ne giymeli’ ve ‘nasıl giymeli’ gibi tahmin oyunlarından kurtararak, onlara incelikli ancak “sıkı” bir gardırop oluşturmak için tasarlandı. Bir sonraki Dockers® koleksiyonu ise, yepyeni giyim ihtiyaçlarına cevap veriyor ve eşsiz tasarımlarıyla “erkekçe” çözümler sunuyor. Bu koleksiyonda neler yok ki?  Özel isteğe göre hazırlanan detaylara sahip kıyafetlerden, sokakta giyilebilecek rahatlıktaki ince belli khaki’lere kadar her şey! Diğer yandan koleksiyon, ofisten saatler sonra gidilecek kokteyllerde de giyilebilecek pek çok seçenek sunuyor.

Dockers® bu sezon da, her erkeğin haftanın yedi günü sabahtan akşama kadar ihtiyacı olan “araçları” sağlıyor. ‘Hakkını vererek giy’. Sorgusuz sualsiz…




İlgili etiketler : Dockers, Erkek Giyim,

Haber Sahibi

Dockers
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 1546

Diğer Dockers Haberleri