WD-40’la Yenile iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

  • 10 saat önce eklendi
  • 58 defa incelendi
WD-40’la iPhone 15 ve birbirinden özel ödüller kazanma şansı seni bekliyor!

Eşsiz formülüyle metalleri pastan ve korozyondan korur, sıkışmış parçaları gevşetir, nemi uzaklaştırır ve neredeyse her şeyi yağlayan, kiri ve birçok yabancı maddeyi yüzeylerden temizleyen WD-40'la eşyalarınızı yenileyerek iPhone 15, Elektrikli Scooter ve Powerbank kazanma şansı yakalayın.

Tek yapmanız gereken WD-40'la yenilediğiniz videonuzu yenile.wd40.com.tr internet sitesine yüklemek. Unutmayın, çekilişe katılmak için videonuzda WD-40 kullanıldığı açıkça görülmeli, yenilenen nesnenin hem öncesi hem de sonrası hali yer almalı ve insan figürü görünmemelidir!

Kampanya Detayı:
  • Bu çekilişe katılım, 01.10.2024 tarihi saat 15:00 ile 15.11.2024 tarihi saat 22:00 arasında yenile.wd40.com.tr web sitesi üzerinden gerçekleşecektir.
  • Bu çekilişe katılmak isteyenler; yenile.wd40.com.tr internet sitesinde yer alan katılım formunu ad soyad, adres, telefon numarası bilgileri ile doldurarak WD-40 ürününü kullanarak çözdükleri bir sorunlarının videosunu internet sitesindeki “çekiliş” sekmesine yüklemelidir. İnternete bağlantı ücreti katılımcıya aittir.
  • Yüklenecek videoda, WD-40'ın kullanıldığı açıkça görülmeli ve WD-40 ürününün kullanılması ile yenilenen nesnenin hem öncesi hem de sonrası hali yer almalıdır.
  • Çekilişe katılım için yüklenen videolardan; WD-40 ürününün kullanım talimatlarına aykırı kullanım içeren, WD-40 ürünün kullanılamayacağı alan ve yüzeylerde kullanım içeren, genel ahlak ve adaba uymayan görsel ve ses kayıtları ihtiva eden veya WD-40 ürününün görünmediği videolar onaylanmaz ve bu görselleri yükleyenler çekilişe dahil edilmezler. Yüklediğiniz görsel içeriğin işbu şartlara uygun bulunması ve onaylanmasını takiben çekiliş hakkı tanımlanacaktır. Çekilişe katılmak isteyenler, WD-40’ın uygulanabileceği alanlar hakkında web sitesinde yer alan blog kısmından detaylı bilgi edinebilirler.
  • Katılımlarda ad-soyad veya telefon bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.
  • Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
  • Kampanyaya katılım 1 (bir) çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
    Çekiliş sırasında yapılacak katılım şartlarının kontrolü sonucunda; katılım şartlarının eksiksiz olarak yerine getirildiğinin (WD-40 ürününün kullanım talimatlarına aykırı kullanım içeren, WD-40 ürünün kullanılamayacağı alan ve yüzeylerde kullanım içeren, genel ahlak ve adaba uymayan görsel ve ses kayıtları ihtiva eden veya WD-40 ürününün görünmediği videolar kampanyaya dahil edilmeyecektir) tespiti halinde çekilişten adı çıkan katılımcılar asıl/yedek talihli olarak belirlenecektir.
  • Türk Henkel Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş., WD-40 Company Limited ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
  • Çekiliş kapsamında; 1 talihliye Apple Iphone 15 128GB markalı/modelli cep telefonu (₺58.989,00 değerinde), 3 talihliye Xiaomi V50 Elektrikli Scooter markalı/modelli elektrikli scooter (₺17.999,00 değerinde) ve 50 talihliye S-link 1000 mAh Powerbank markalı/modelli taşınabilir şarj cihazı (₺719,00 değerinde) verilecektir.  
  • Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.
  • İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
  • Henkel, WD-40 Company ve U2, verilen ikramiyenin kullanılması esnasında meydana gelebilecek zararlardan veya ayıplardan sorumlu değildir. Bu durumlara ilişkin şikâyetler doğrudan, ikramiye konu ürünü üreten ve/veya piyasaya arz eden üçüncü kişiye iletilmelidir. Henkel ve WD-40 Company, yalnızca kastı veya ihmali durumunda, esaslı ve hukuki ayıplardan sorumludur.
  • Çekiliş; 02.12.2024 tarihinde saat 10.00’da, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (“U2”) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
  • Kazanan talihliler 06.12.2024 tarihinde Takvim Gazetesi’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Henkel, WD-40 Company ve U2 sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.
  • Asil talihliler 21.12.2024, yedek talihliler 5.01.2025 tarihine kadar kimlikleri ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan ve istenilen belgeleri teslim etmeyen talihliler ikramiyelerini alamazlar. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı da zorunludur.
  • İkramiye, çekilişle belirlenen talihlilere başvuru ve devir işlemleri tamamlandıktan sonra taahhüt edildiği şekilde verilecektir. Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez.



Bu kampanya 15 Kasım 2024 tarihine kadar geçerlidir ve bitmesine 28 gün kalmıştır.
İlgili etiketler : Wd-40, Wd-40 Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Henkel
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Ekim 2024
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Ekim 2024
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Kasım 2024
  • Trafik

    : 58

Benzer Kampanyalar

  • Algida Migros'ta Algida Maraş Usulü ve Carte D’or Dondurmalar Kazandırıyor!

    Migros'ta Algida Maraş Usulü ve Carte D’or Dondurmalar Kazandırıy

    Algida Maraş Usulü ve Carte D’or Dondurma çeşitleri kazandırıyor... 1 Haziran - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Migros'lardan Money Card ile 50 TL’lik Algida, Maraş Usulü ve Carte D...
    6 Haziran 20241065 defa incelendi
  • Colin's Colin's Jeans Fest Çekiliş Kampanyası 2024

    Colin's Jeans Fest Çekiliş Kampanyası 2024

    Colin's Jeans Fest Seni Bekliyor.... Bu yıl 24 Eylül - 14 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek "Colin's Jeans Fest" kampanyasında Colin's mağazalarından veya www.colins.com.tr int...
    24 Eylül 2024595 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell 30. Yıl TOGG V2 Çekiliş Kampanyası

    Turkcell 30. Yıl TOGG V2 Çekiliş Kampanyası

    Büyük 30. yıl çekilişi Turkcell mağazalarında başlıyor!  Siz de Turkcell mağazalarına uğrayarak çekilişimize katılın, 3 TOGG’un yanı sıra Vespa’dan iPhone’a, oyun bilgisayarından t...
    18 Eylül 2024619 defa incelendi
  • ETİ Maximus Eti Maximus, Monster Ürünleri Çekiliş Kampanyası

    Eti Maximus, Monster Ürünleri Çekiliş Kampanyası

    Eti Maximus Monster paketlerinin içerisinde yer alan kodu Eti Mutlu Kutu uygulamasına yükle, en sevdiğin Monster ürünlerinden birini kazanma şansı yakala! 5 adet Monster Abra A5 V.21.1 Not...
    3 Ekim 2024221 defa incelendi
  • Eti Eti Mutlu Kutu PlayStation 5 Çekiliş Kampanyası

    Eti Mutlu Kutu PlayStation 5 Çekiliş Kampanyası

    Yepyeni bir Sony Playstation 5 kazanmak için Eti Mutlu Kutu uygulamasında veya www.etimutlukutu.com internet sitesine kayıt ol,  Tüm soruları cevapla, çekilişe katıl, PS5 kazanma şansı...
    13 Ağustos 2024416 defa incelendi