Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vivense.com'un Salı Çıldırdı Kampanyasında İkinci Sürpriz!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2329 defa incelendi
  • Puan : star star star 106 incelemede 3,38 puan almıştır.
Türkiye'nin online mobilya mağazası Vivense.com, her hafta Salı günü sabah 10:00-11:00 arasındaen beğenilen ürünlerini büyük indirimlerle satışa sunuyor. “Salı Çıldırdı” kampanyası kapsamında bu hafta 100 adet Decortie yan sehpaya 19,90’a satışa sunulacak. Üstelik nakliye ücreti ödemek de yok…

Açıldığı günden bu yana ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaşan, Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, ev dekorasyon alanında pazarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Sunduğu ürünleri doğrudan üreticiden tüketiciye ulaştırma fikriyle yola çıkan Vivense.com, mağazadan ürün satın alınması durumunda fark edilmeden ödenen yüksek ücretleri ortadan kaldırıyor.

“Salı Çıldırdı” günlerini başlatan Vivense.com, her hafta Salı günü 10:00 – 11:00 arasında seçilmiş özel ürünleri sınırlı sayıda sunuyor. 29 Ekim’de ikincisinin gerçekleşeceği “Salı Çıldırdı” kampanyasının ilk gününde erken davranan tam 36 kişi260 TL değerindeki orta sehpaya 19,90 TL’ye sahip oldular.

Bu hafta ise en hızlı 100 kişiyi Vivense.com’un sürprizi bekliyor. Kampanyaya katılmak için Vivense.com’un Facebook (facebook.com/VivenseCom) sayfasını takip etmeniz gerekiyor.Facebook sayfasındaki kampanya linki toplamda 100 paylaşıma ulaştığı anda stoklu ürün satışa açılıyor, erken davranan 100 kişi 19,90 TL’ye Decortie yan sehpanın sahibi oluyor.

Vivense.com ile evinizi yenilemek çok daha keyifli…




İlgili etiketler : Vivense.com, Salı Çıldırdı, Kampanya, Sehpa, İndirim,

Kampanya Sahibi

Vivense.com
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Ekim 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Ekim 2013
  • Trafik

    : 2329