Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türksat, "Geleceğin Televizyonu"nu Çizin, Disneyland Paris Tatili Kazanın!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2547 defa incelendi
  • Puan : star star star 191 incelemede 3,28 puan almıştır.
Türksat, Teledünya abonelerinden üç kişiyi, Disneyland’in devam eden 20. Yıl kutlamaları kapsamında aileleriyle birlikte, Disneyland Paris’e götürüyor. “Geleceğin Televizyonu”nu çizin, 4 günlük rüya gibi tatil kazanın.

Türksat, Disney Channel’ın katkılarıyla, Teledünya abonesi 3 aileyi devam eden Disneyland 20. yıl kutlamalarına kapsamında düzenlediği resim yarışması ile Paris’e 4 günlük tatile götürüyor.

Türksat, düzenlediği “Teledünya Geleceğin Televizyonu” konulu resim yarışması ile rüya gibi tatile gidecek çocukları ve aileleri seçecek. Kablo TV abonelerinin çocukları, hayallerindeki televizyonu çizecekler. Veliler, yarışmaya çocukları adına katılacak. Kazanan 3 çocuktan her biri, başvuran velisinin yanı sıra 2 yakınıyla birlikte (toplam 4 kişi), Paris’te rüya gibi bir tatil yapacak.

Disney tatili, 15 - 22 Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. Tatile hak kazanan 3 aile, İstanbul’dan Paris’e uçakla gidecek. Ulaşım ve konaklama masrafları Disneyland tarafından karşılanacak. Ayrıca ailelere 100 Euro değerinde hediye kuponu verilecek.

Yarışmaya, 01 Ocak 1997 ile 31 Aralık 2005 tarihleri arasında doğan çocuklar katılabilecek. Yarışmaya tek bir resim ile katılacak. Yarışmada “Disneyland” ve “Teledünya” temaları işlenecek. Başvurular, 08 Mayıs ile 16 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılabilecek. Yapılan resimler, posta veya kargo yoluyla aşağıdaki adrese gönderilecek.

Gönderi Adresi: Türksat A.Ş. Kablo Hizmetleri Pazarlama ve Satış Direktörlüğü Orman Çiftliği Mah. 2. Bölge Anadolu Bulvarı 17. Sokak Yenimahalle-Ankara

Kazananlar, 18 Haziran 2013 tarihinde jüri tarafından belirlenecek. Yarışma sonunda, 3 asil, 12 yedek belirlenecek. Sonuçlar, 19 Haziran 2013 tarihinde web sayfamızda ilan edilecek. Ayrıca kazananlara belirttikleri iletişim telefonundan ulaşılıp bilgi verilecek. Kazanan asiller, 04 Temmuz 2013 tarihine kadar başvuru yapabilecek.



İlgili etiketler : Türksat, Türksat Resim Yarışması, Yarışma, Geleceğin Televizyonu, Disneyland Paris,

Kampanya Sahibi

Türksat
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Haziran 2013
  • Trafik

    : 2547