Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Total Club Üyelerine 2.000 TL Yakıt Puan Hediye

  • 4 ay önce eklendi
  • 849 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 3,26 puan almıştır.
Club üyelerine bu yaz her yolculukta daha da çok kazandıracak Yaz Kampanyası başladı!

13 Haziran-15 Eylül 2024 tarihleri arasında yakıt alışverişi tutarınıza göre, aşağıdaki yakıt puan kampanyalarından birini seçebilir, seçtiğiniz kampanyadan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız  akaryakıt alışverişinize 2.000 TL’ye varan Club TotalEnergies Yakıt Puan hediye kazanabilirsiniz.

Siz de hemen Club uygulamasını indirin, size özel avantajlardan faydalanın.

Kampanya Detayı:
- 13 Haziran-15 Eylül 2024 tarihleri arasında TotalEnergies istasyonlarından Club TotalEnergies üyeliğiniz ile yapacağınız yakıt alışverişlerinizde geçerlidir.
- Kampanyadan faydalanabilmek için Club TotalEnergies üyesi olmanız ve yakıt alışverişi bareminize göre katılmak istediğiniz kampanyayı mobil uygulama üzerinden seçmeniz gerekmektedir.
- Club müşterimiz olarak, seçtiğiniz kampanya çerçevesinde, kampanya süresince farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız sekiz farklı yakıt alışverişlerinin her biri için anında yakıt puan hediye kazanırsınız.
- Bu kapsamda Club üyelerimizin seçim yapabileceği kampanyalar;
   - 400TL’ye varan yakıt puan kampanyası: Tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız sekizinci 1.000 TL ve üzeri yakıt alımına toplamda 400 TL yakıt puan kazanabilirsiniz.
   - 800TL’ye varan yakıt puan kampanyası: Tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız sekizinci 2.500 TL ve üzeri yakıt alımına toplamda 800 TL yakıt puan kazanabilirsiniz.
   - 2.000TL’ye varan yakıt puan kampanyası: Tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız sekizinci 6.000 TL ve üzeri yakıt alımına toplamda 2.000 TL yakıt puan kazanabilirsiniz.
- Kampanya kapsamında en fazla 2.000 TL değerinde yakıt puan kazanabilirsiniz.
- Kampanyaya mevcut Club TotalEnergies üyeleri ve Club TotalEnergies mobil uygulamasını indirerek, üyeliğini oluşturan ve plakasını tanımlayan yeni üyeler katılabilir.
- Tüm üyelerimizin kampanyadan faydalanmak için, katılmak istedikleri kampanyaya uygulama üzerinden katılım sağlamaları gerekmektedir.
- Kampanyadan yararlanmak isteyen Club TotalEnergies üyelerimiz, TotalEnergies istasyonlarından yapacakları yakıt alımları öncesinde Club TotalEnergies mobil uygulamasından oluşturacakları QR kodu alanındaki şifreyi ya da uygulamaya kayıtlı cep telefonu numarasını ön saha satış görevlisine ileterek kampanya kapsamında yapacakları akaryakıt alışverişlerine ait puanlarını kazanabilirler.
- Kampanyaya uygulama üzerinden “Fiş Bilgileri İle Puan Yükleme” alanında gerçekleştirilen işlemler de geçerli olacaktır.
- Seçili TotalEnergies istasyonlarımızda “Mobil Ödeme” kullanarak yapılan yakıt alımı işlemlerin de geçerli olacaktır.
- Kampanyadan her üye bir kez faydalanabilir.
- Kampanyadan faydalanmış olan bir plaka, tekrar faydalanamaz.
- Puanlar her alışveriş sonrasında otomatik olarak Club üyeliklerine yüklenecektir.
- Puan harcama işlemi sırasında yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
- Club TotalEnergies mobil uygulamasına yüklenen yakıt puanların kullanımı için, Club üyelerinin TotalEnergies istasyonlarında yakıt alımı öncesinde Club TotalEnergies mobil uygulamasından oluşturacağınız QR kodu alanındaki şifreyi ya da uygulamaya kayıtlı cep telefonu numaranız ile birlikte puan harcama talebi ile saha satış görevlisine iletmesi gerekmektedir. Yakıt alımı sonrasında iletecek puan harcama talepleri işleme alınamayacaktır.
- Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.
- GüzelEnerji Akaryakıt A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme, kampanyayı durdurma ve iptal etme hakkını saklı tutar
- Kampanyaya katılan müşteriler yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılırlar.



İlgili etiketler : Total, Total Petrol, Akaryakıt, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Total Petrol
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Haziran 2024
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Haziran 2024
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Eylül 2024
  • Trafik

    : 849

Benzer Kampanyalar

  • Total Petrol Bankkart ile Total İstasyonlarında 240 TL BanKart Lira Hediye

    Bankkart ile Total İstasyonlarında 240 TL BanKart Lira Hediye

    1 Ekim - 15 Kasım 2024 tarihleri arasında Bankkart  ile TotalEnergies istasyonlarında 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişinize 240 TL Bankkart Lira! Kampanya Detayı: 1 Ekim ...
    1 Ekim 2024112 defa incelendi
  • Total Petrol Total'de Paraf Kart'lılara 225 TL ParafPara Hediye

    Total'de Paraf Kart'lılara 225 TL ParafPara Hediye

    16 Ağustos - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında Paraf üyesi Totalenergies istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 800 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otoga...
    16 Ağustos 2024351 defa incelendi
  • Petrol Ofisi Axess ile Petrol Ofisi’nde 250 TL'ye Varan Chip-Para!

    Axess ile Petrol Ofisi’nde 250 TL'ye Varan Chip-Para!

    Akaryatını Petrol Ofisi'nden alanlara Axess'le 250 TL'ye varan Chip-para 16 Ağustos - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından fa...
    16 Ağustos 2024723 defa incelendi
  • Petrol Ofisi Petrol Ofisi'nde Bonus ile 270 TL'ye Varan Bonus

    Petrol Ofisi'nde Bonus ile 270 TL'ye Varan Bonus

    1 Ekim - 15 Kasım 2024 tarihleri arasında Bonus kredi kartınız ile Petrol Ofisi istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 800 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapı...
    1 Ekim 2024105 defa incelendi
  • Petrol Ofisi Bankkart ile Petrol Ofisi'nde 240 TL Bankkart Lira

    Bankkart ile Petrol Ofisi'nde 240 TL Bankkart Lira

    1 Temmuz – 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bankkart ile Petrol Ofisi istasyonlarından Ziraat Bankkart ile tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 750 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişini...
    3 Temmuz 2024353 defa incelendi