Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

The Marmara Taksim ve Bodrum'dan 19 Mayıs'a Özel Kampanya

  • 14 yıl önce eklendi
  • 2190 defa incelendi
  • Puan : star star star star 14 incelemede 3,57 puan almıştır.
The Marmara Taksim ve The Marmara Bodrum, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel paketleriyle hem spor yapma hem de dinlenme fırsatı sunuyor.

The Marmara Taksim ve The Marmara Bodrum, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel paketleriyle hem spor yapma hem de dinlenme fırsatı sunuyor. The Marmara Taksim paketinde; Boğaz manzaralı Panorama Restoran’da açık büfe kahvaltı, sağlık ve spor merkezi ücretsiz kullanımı ve yoganın deneyimli ekibinden sağlık ve gençlik sırları bulunuyor. The Marmara Bodrum’un paketinde 21 Mayıs Cumartesi canlı müzik eşliğinde akşam yemeği limitli yerli içkiyle, 22 Mayıs Pazar sabahı brunch veya odaya özel kahvaltı hizmeti sunuyor.

Yogayla, sağlık ve gençlik sırları The Marmara Taksim'de
Yaz ayları yaklaşırken İstanbul’un kalbinde yer alan The Marmara Taksim’de konaklayan misafirler, tüm gün sağlık ve spor merkezini ücretsiz kullanabilecek. Yoga dersleri ile sağlık ve gençlik sırları misafirler ile paylaşılacak. Tüm yıl yorulan beden ve ruhlarını yenilemek isteyen misafirler aradıkları sağlık kaynağını The Marmara Taksim’de bulacak. Sağlık ve spor dolu bir günün ardından The Marmara Taksim misafirlerini paket kapsamında Boğaz manzaralı Panorama Restoran’da açık büfe kahvaltı bekliyor.

The Marmara Taksim’in 19 Mayıs paketinde iki kişilik oda fiyatı, Boğaz manzaralı Panorama Restoran’da açık büfe kahvaltı, sağlık ve spor merkezi ücretsiz kullanımı ve yoga dersleri KDV dâhil, 400 Euro.  Boğaz ve Haliç manzaralı oda tercih eden misafirler 50 Euro fark ödeyecek.

19 Mayıs Yaza Merhaba The Marmara Bodrum Farkıyla
Dünyanın en iyi butik otellerinden biri olarak tanınan The Marmara Bodrum, 19 Mayıs Yaz Paketini tüm seçkin misafirlerine sunuyor. 18 - 22 Mayıs 2011 tarihleri arasında geçerli olan Yaza Merhaba Paketi, de-luxe odalarda 4 gece 5 gün oda-kahvaltı konaklama kişi başı 462 Euro'dan başlayan fiyatlarla sunuluyor. 21 Mayıs Cumartesi canlı müzik eşliğinde akşam yemeği limitli yerli içkiyle ikram ediliyor. 22 Mayıs Pazar sabahı ise konaklayan misafirler brunch veya oda özel kahvaltı hizmetinden yararlanabiliyor.

Ekstra Harcamalara Yüzde 15 İndirim
Odaya özel kırmızı şarap ve çikolatalı çilek ikramının yanı sıra misafirlere özel 30 dakika klasik masaj imkânı sunuluyor. 19 Mayıs Yaza Merhaba Paketi’nin diğer avantajları arasında ekstra harcamalarda yüzde 15 indirim, müsaitlik durumunda bir üst kategori odaya geçiş ve erken giriş (10:00) geç çıkış (16:00)  imkânı bulunuyor.





İlgili etiketler : The Marmara Taksim, The Marmara Bodrum, 19 Mayıs Kampanyası, Seyahat, Tatil, Özel Paketler, İndirim,

Kampanya Sahibi

The Marmara
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Nisan 2011
  • Trafik

    : 2190

Benzer Kampanyalar

  • Anatolium Marmara AVM Okul Çantanız Anatolium Marmara’dan Hediye

    Okul Çantanız Anatolium Marmara’dan Hediye

    Anatolium Marmara’dan Okula Dönüş Kampanyası!  31 Ağustos – 08 Eylül 2024 tarihleri arasında tek seferde 1000 TL ve üzeri alışveriş yapın, okul çantası hediyenizi anında kazanın! ...
    31 Ağustos 2024145 defa incelendi