Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Shell'de World'e Özel 250 TL Shell Paun Hediye

  • 3 ay önce eklendi
  • 683 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 1 incelemede 5 puan almıştır.
Worldcard’ın ile 16 Ağustos – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında Yapı Kredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 800 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişine 250 TL’ye varan Yapı Kredi Worldpuan!


Kampanya Detayı:
  • 16 Ağustos – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında, Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 800 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan, Yapı Kredi Bireysel Kredi kartı ve Yapı Kredi Bireysel Banka kartı sahibi müşterilerden; ilk alışverişten önce kampanyaya katılmak üzere SMS gönderen veya World Mobil üzerinden kampanyaya katılanlar, 5 Ekim 2024 tarihinden itibaren Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarında yapacakları akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 230 TL değerinde Worldpuan kazanacaktır.
  • Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, Anadolubank Worldcard’lar, Business Kartlar, World Eko Kartlar, Business Eko Kartlar dahil değildir; kampanya şartlarından faydalanamazlar. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir. Alışverişin iadesi durumunda kampanya geçersiz olacaktır.
  • Kampanya kapsamında, tüm işlemlerin Shell marka tanımlı Yapı Kredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarındaki Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir. Bu doğrultuda, kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar yalnızca Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarındaki Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılan işlemlerde geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında tek seferde ve farklı günlerde 4 defa yapılacak 800 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişlerinden en az birinin World Pay POS'ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda, Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarında kullanılmak üzere 230 TL değerinde Worldpuan’a ek 20 TL değerinde Worldpuan olmak üzere, toplam 250 TL değerinde Worldpuan kazanılabilecektir. Kampanya “Shell istasyonlarında toplam 230 TL değerinde Worldpuan” kampanyası ile birleştirilebilir. Her iki kampanyadan da faydalanabilmek ve toplam 250 TL değerinde Worldpuan kazanmak için World Mobil’den “Shell’de toplam 230 TL değerinde Worldpuan” kampanyasına katılım yapılarak, kampanya kapsamında gerçekleştirilen ilgili 4 (dört)alışverişten birinin World Pay POS'ta QR Kod ile yapılmış olması gerekmektedir.
  • World Pay POS'ta QR Kod kampanyasına yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile Shell istasyonlarında World Pay POS'ta QR Kod ile yapılacak akaryakıt veya otogaz harcamaları dahildir. World Pay POS'ta QR Kod kampanyasına Business Kredi Kartları, Business TL (Debit) Kartları ve Business Eko Kartlar dahil değildir. World Pay POS'ta QR Kod ile Ödeme ile işlem yapmak için öncelikle iOS ya da Android cep telefonuna World Mobil veya Yapı Kredi Mobil indirilmelidir. Ödeme yapmadan önce kasiyere QR Kod ile ödeme yapacağınızı belirttikten sonra World Mobil’den World Pay butonuna tıklayarak “QR Kod ile Ödeme”yi ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasından World Pay menüsü altında bulunan “QR Kod ile Ödeme”ye tıklayıp, QR Kod okuyucuyu açınız ve POS cihazında oluşan QR Kod’u okutunuz. World Pay POS'ta QR Kod kampanyasına, nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve Worldpuan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Kampanya koşullarını yerine getiren ve Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’lere Yapı Kredi Bireysel kredi kartı ve Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ile yapacakları harcamaya, Yapıkredi World ile anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli ekstra 50 TL değerinde Worldpuan hediye edilecektir. Yapı Kredi POS’u kullanan esnaf ve KOBİ’ler kampanya kapsamında toplamda 300 TL değerinde Worldpuan kazanacaktır. Kampanyaya Yapı Kredi POS’unu aktif kullanan İşletme, OBİ ve KOBİ bankacılığı müşterileri dahildir. Sadece son 90 gün içerisinde kampanya koşullarına uygun en az 1 adet gerçekleşmiş işlemi olan esnaf ve KOBİ’ler ekstra 50 TL değerinde Worldpuan kazanabilecektir. Harcamasını sadece Yapı Kredi Bireysel kredi kartı ve Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ile yapan, Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler World Pay ile Ödeme kampanyasından faydalanarak 20 TL değerinde Worldpuan kazanabilecektir. Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler QR kod ile ödeme bireysel kartlarından ödeme yaparak en fazla 300 TL değerinde Worldpuan kazanabilecektir.
  • Yapı Kredi Bireysel kredi kartı ve Yapı Kredi Bireysel banka kartı sahibi müşterilerin kampanya katılımı için kampanya koşullarına uygun ilk alışverişlerinden önce SHELL yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerekmektedir. Gönderilen her bir SMS için ilgili GSM operatörü tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
  • Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve Worldpuan kullanımı kampanyaya dahil değildir.
  • Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir. Kampanya tanımları müşteri bazında yapılmakta olup ve müşteri SMS ile katılmışsa en fazla 230 TL Worldpuan kazanabilir.
  • Yapı Kredi Bireysel kredi kartı ve Yapı Kredi banka kartı Worldpuan’lar 5 Ekim 2024 tarihinde yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 4 Kasım 2024 olup, kullanılmayan Worldpuan’lar 5 Kasım 2024 tarihinde geri alınacaktır. Yapı Kredi POS’u kullanan esnaf ve KOBİ’lere özel ekstra yüklenecek 50 TL Worldpuan’lar da 5 Ekim 2024 tarihine kadar yüklenecek olup, 5 Kasım 2024 tarihinde otomatik olarak silinecektir.



İlgili etiketler : Shell, World Card, World Akaryakıt Kampanyası, Shell Kampanyaları, Akaryakıt Kampanyaları, Akaryakıt,

Kampanya Sahibi

Shell

İlişkili Marka

World Card
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Temmuz 2024
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Ağustos 2024
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2024
  • Trafik

    : 683
  • İlişkili Markalar

    : World Card

Benzer Kampanyalar

  • Shell Maximum'lulara Shell İstasyonlarında 250 TL MaxiPuan Hediye!

    Maximum'lulara Shell İstasyonlarında 250 TL MaxiPuan Hediye!

    Maximum ile Anlaşmalı Shell İstasyonlarında 250 TL MaxiPuan! 1 Ekim - 15 Kasım 2024 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştiri...
    1 Ekim 2024113 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki Mağazalarında 500 TL WorldPuan Hediye

    LC Waikiki Mağazalarında 500 TL WorldPuan Hediye

    Ağustos ayı boyunca World’e özel LC Waikiki mağazalarından tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL, 2.000 TL ve üzeri alışverişe 400 TL değerinde Worldpuan! Üstelik Ch...
    1 Ağustos 2024305 defa incelendi
  • Opet Petrol Opet'te Maximum ile Ödemelerde 250 TL MaxiPuan

    Opet'te Maximum ile Ödemelerde 250 TL MaxiPuan

    16 Ağustos - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 800 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz ...
    16 Ağustos 2024376 defa incelendi
  • Petrol Ofisi Axess ile Petrol Ofisi’nde 250 TL'ye Varan Chip-Para!

    Axess ile Petrol Ofisi’nde 250 TL'ye Varan Chip-Para!

    Akaryatını Petrol Ofisi'nden alanlara Axess'le 250 TL'ye varan Chip-para 16 Ağustos - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından fa...
    16 Ağustos 2024723 defa incelendi
  • Petrol Ofisi Bankkart ile Petrol Ofisi'nde 240 TL Bankkart Lira

    Bankkart ile Petrol Ofisi'nde 240 TL Bankkart Lira

    1 Temmuz – 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bankkart ile Petrol Ofisi istasyonlarından Ziraat Bankkart ile tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 750 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişini...
    3 Temmuz 2024353 defa incelendi