Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Sevgiliye Romantik Bir Hediye DYO'dan

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1725 defa incelendi
  • Puan : star star star 111 incelemede 2,85 puan almıştır.
DYO Facebook sayfasında Sevgililer Günü'ne özel "Hayatıma Renk Kattın" uygulaması başladı!

Aşkın ve sevginin en anlamlı günü olan 14 Şubat’a sayılı günler kaldı. Sevdikleri için özel ve anlamlı bir hediye düşünenlere Dyo’nun da bir sürprizi var. Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel “Hayatıma Renk Kattın” yarışmasını başlatan Dyo, sevgilisine romantik bir hediye vermek isteyenlere güzel bir fırsat sunuyor. 

17 Şubat’a kadar devam edecek yarışma boyunca, kullanıcılar uygulama sayfasında yer alan 10 farklı hediyeden birini sevdiği kişi için seçerek, hediye paketine yerleştirecek. Ayrıca hediye kutusunda yer alan “Hayatıma Renk Kattın........” cümlesindeki boşluğu doldurarak, sevdiği kişiye gönderecek. Gönderdiği kişinin Facebook sayfasına düşen sürpriz hediye ise ancak 14 Şubat Sevgililer Günü’nde görülebilecek. Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişle tam 10 şanslı kişi seçtiği hediyelerin sahibi olacak.

Bu özel kampanyaya katılanlar; Aşk Filmleri Seti, içinde 365 günün her biri için güzel sözlerin yer aldığı Aşk Kavanozu, Aşk Şarkıları Albümü, En İyi Sevgili Oscar Ödülü, Kalp Saat, Kalpli Ayıcık, Kalpli Fondü Seti, Kalpli Kapaklı Derin Tava, Love Çerçeveden oluşan hediyelerden birini kazanma şansını yakalayacak. Siz de sevgilinizin kalbini romantik bir sürprizle fethetmek istiyorsanız, ihtiyacınız olan tek şey ona olan sevginizi anlatacak romantik bir mesaj olacak.

“Hayatıma Renk Kattın” cümlesinin devamını, özel bir yanıtla tamamlayacak olan herkese açık olan yarışmaya katılmak için www.facebook.com/Dyo adresini ziyaret etmek yeterli. Çekiliş sonrası ödül almaya hak kazanan 10 kişi, 26 Şubat 2014 tarihinde yine Dyo’nun Facebook sayfasından duyurulacak.



İlgili etiketler : Dyo, Dyo Facebook, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Yarışması, Facebook Yarışması,

Kampanya Sahibi

DYO
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 17 Şubat 2014
  • Trafik

    : 1725