Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Real Kurbanlık Satışı 2014

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2311 defa incelendi
  • Puan : star star star star 9 incelemede 4 puan almıştır.
Güvenilir Kurban Alışverişi Yine Real'de

Sunduğu Fiyatlar Ve Kaliteli Hizmetle Bu Yıl Yine İddialı Olan Real,- hipermarketleri’nde kurbanlık fiyatları geçen senenin de altında olarak belirlendi ve kurban satışlarına başlandı!

Büyükbaş 1/7Hisse 750TL, Koç 690TL 9 Taksit ve farklı ürünlerde kullanabileceğiniz 100TL değerinde indirim kuponları sizleri bekliyor

real,- Hipermarketleri, müşterilerin kurbanlık satın almadan önce en önemli unsurlardan olan dini vecibelerin yerine getirildiğinden emin olunması, fiyat karşılaştırması yaparken birim fiyat (kg) üzerinden hesaplama yapılması, kurban kolilerini teslim almadan önce kesimhanenin hijyenik kurallara uygunluğu, parçalama, hisse dağılımı ve paketleme yapılırken adil bir dağılım olduğunun kontrol edilmesi gibi konulara özellikle dikkat etmesi gerektiğini vurguluyor.

real,- Hipermarketleri her yıl olduğu gibi bu yıl da İslami kurallara uygun, imam ve noter eşliğinde, veteriner hekim kontrolünde, hijyenik koşullarda ve kamera kaydıyla kesilen kurbanlıkları müşterilerine sunuyor.  İsteyen müşterilerine kamera kayıtlarının bir kopyası verilmektedir.

Müşterilerine her zaman en kaliteli ürünleri ve hizmeti en iyi fiyatlarla sunmayı hedefleyen real,- Hipermarketleri kurbanlık seçiminde de oldukça titiz davrandı. Kurbanlık olma vasfını kazanmış Doğu ve İç Anadolu Bölgesinde yetiştirilen, 100% yerli besi Karaman ırkından koç küçükbaşlar ve Montofon ve Simental ırklarından büyükbaşlar tercih edildi.

Kurban paketlerinin teslimatı 5 Ekim’den itibaren (Bayramın 2. günü) randevu sırasına göre mağazalardan yapılacaktır. Kurbanlık hayvanların derileri siz müşterilerimiz adına makbuz karşılığında Türk Hava Kurumu'na bağışlanmaktadır,Sizin adınıza bağışlanacak olan kurban derilerinin THK makbuzları kurban kolileriniz ile tarafınıza teslim edilecektir.

real,- in bir diğer hizmeti ise, müşteriler dilerlerse, kurban kesim işlemlerinin görüntülerini içeren CD’ler müşterilerin adreslerine postalanacaktır.

real,- KURBAN ALIMLARINDA FARKLI ÜRÜNLERDE GEÇERLİ TOPLAM 100TL DEĞERİNDE İNDİRİM KUPONU HEDİYE EDİYOR!

Real,-  bu sene paketli ya da canlı kurban alımı yapan tüm müşterilerine, 30 farklı ürünlerde kullanabilecekleri toplam 100 TL değerinde indirim kuponu hediye ediyor. Bu kuponlar bir sonraki alışverişte kullanılmak üzere geçerli olacaktır. Bütün dana kurbanlık alan müşteriler ise 7 adet 100 TL’lik indirim kuponu almaya hak kazanacaklar.
 
KIZILAY İLE İŞBİRLİĞİ
Dileyen müşteriler, real,-  mağazalarındaki kurban stantlarına gelerek yazılı vekaletle Türk Kızılayı’na kurban bağışlarını makbuz karşılığında yapabilirler.



İlgili etiketler : Real, Kurban Bayramı, Kurban Kesimi, Real Kurbanlık, Real Kurban Hissesi, Real Kurban Kesimi, Hisseli Kurban, Kurban Vekaleti, Paketli Kurban, Hazır Kurban Kesimi, Real Kurban Fiyatı,

Kampanya Sahibi

Real
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Eylül 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 4 Ekim 2014
  • Trafik

    : 2311