Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Öğretmenler Günü’ne Özel Fırsatlar Akbank’ta

  • 6 ay önce eklendi
  • 345 defa incelendi
Geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimize özel ayrıcalıklar Akbank'ta!

13 Aralık’a kadar sadece öğretmenlere özel 200 TL’ye varan chip-para ve Espressolab’den hediye kahve fırsatlarını kaçırmayın.

24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel fırsatlardan faydalanmak için hemen Akbank Mobil’den “Tam Senlik Fırsatlar” programı altındaki “Öğretmenler Günü’ne Özel Fırsatlar”a tıklayıp programa katılın.

Kampanya Detayı:
  • Kampanyamız 13 Kasım-13 Aralık tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyamız öğretmenlere özeldir.
  • Müşterinin kampanyadan faydalanabilmesi için Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar menüsündeki “Tam Senlik Fırsatlar” programı altındaki “Öğretmenler Günü’ne Özel Fırsatlar”a tıklayıp Programa Katıl demesi gerekir. Programa Katıl demeyen müşteriler kampanyadan faydalanamaz.
  • Kampanya tarihleri arasında Axess veya Wings kredi kartları ile tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri restoran harcamasında 100 TL chip-para hediye edilecektir. Bir müşteri, bu kampanya kapsamında kart harcamasından en fazla 100 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan chip-para, harcama sonrası 4 iş gününde hesaba yansıtılacaktır.
  • Kampanya tarihleri arasında Axess veya Wings kredi kartları ile tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri bakım/kozmetik harcamasında 100 TL chip-para hediye edilecektir. Bir müşteri, bu kampanya kapsamında kart harcamasından en fazla 100 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan chip-para, harcama sonrası 4 iş gününde hesaba yansıtılacaktır.
  • Espressolab’de hediye kahve için Akbank Mobil üzerinden alınan kodun Espressolab Mobil uygulaması ana sayfada yer alan QR Okut alanına yazılarak QR oluşturulması ve oluşturulan QR’ın mağaza gösterilmesi gerekir. Hediye kahve Espressolab’in tüm mağazalarında geçerlidir. Geçerli kahveler; espresso, filtre kahve, americano, cappuccino, caffe latte, cortado, flat white ve Türk kahvesi içeceklerinde geçerlidir. Hediye kahve Reçetesine göre 8 oz veya 12 Oz büyüklüğündedir. Sıcak veya soğuk olarak servis edilebilir. Sıcak veya soğuk olarak servis edilebilir. Hediye kahve kampanyasından yalnızca fiziki mağazalarda faydalanılabilir, paket servisle verilen siparişlerde geçerli değildir. Alınan kod, 31.12.2023 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak için kampanya kodu kasadaki baristaya ödeme anında söylenmeli, kodun geçerliliği onaylanmalı ve ödeme bireysel Axess, Wings, Free, Neo ve Akbank Kart kartları ile yapılmalıdır. Kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabilecektir, kodlar kişiye özeldir ve tek kullanımlıktır. Kampanya 2.000 kişi ile sınırlıdır. Kodu kullanan müşteri sayısı belirlenen limite ulaştığında kampanya durdurulacaktır.
  • Kampanyamız kişi bazındadır.
  • Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
  • İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para geri alınacaktır. Chip-paranın kullanılmış olması halinde ilgili tutarın ekstreye borç olarak yansıtılacağını bilmenizi isteriz.



İlgili etiketler : Akbank, Öğretmenler Günü, Öğretmenler Günü 2023, Öğretmenler Günü Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Akbank
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Kasım 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Kasım 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Aralık 2023
  • Trafik

    : 345

Benzer Kampanyalar

  • Paraf Card Paraf Anneler Günü Kampanyası 2024

    Paraf Anneler Günü Kampanyası 2024

    1 - 12 Mayıs 2024 tarihlerinde yurt içi giyim, elektronik, kozmetik, kuyum ve çiçek sektörlerinde tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 750 TL ve üzeri harcam...
    1 Mayıs 2024150 defa incelendi
  • Derimod Derimod'dan Anneler Günü'ne Özel %10 + %50 İndirim

    Derimod'dan Anneler Günü'ne Özel %10 + %50 İndirim

    Birisi Size, diğeri Annenize.... Derimod'dan Anneler Günü'ne Özel %10 + %50 İndirim... Deri sektöründe yarattığı geniş ‘renk skalası’ ile dikkat çeken Derimod, iddialı ayakkabı, çanta...
    6 Mayıs 2024218 defa incelendi
  • Maximum Maximum Anneler Günü Kampanyası 2024

    Maximum Anneler Günü Kampanyası 2024

    Maximum'lular Anneler Günü Alışverişinde 1.000 TL'ye varan MaxiPuan Kazanıyor... 1 - 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Maximum Kartınız ile giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, op...
    1 Mayıs 2024148 defa incelendi
  • Migros Migros Anneler Günü Kampanyası 2024

    Migros Anneler Günü Kampanyası 2024

    Anneler Günü'ne Özel Fırsatlar Migros'ta Türkiye genelinde en yaygın Marketler zincirinden biri olan Migros, her özel günde olduğu gibi 12 Mayıs "Anneler Günü"ne özel size ve annenize...
    2 Mayıs 2024273 defa incelendi
  • Ziraat Bankkart Ziraat Bankkart Anneler Günü Kampanyası 2024

    Ziraat Bankkart Anneler Günü Kampanyası 2024

     Anneler Gününe Özel her 1.500 TL ve üzeri alışverişinize 150 TL, toplam 300 TL Bankkart Lira Bankkart'ınız ile 1-14 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı giyim, aksesu...
    1 Mayıs 2024174 defa incelendi