Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Müthiş Puzzle Kampanyası - Puzzledepo.com 8. Yılını Kutluyor.

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4569 defa incelendi
  • Puan : star star star 133 incelemede 3,14 puan almıştır.
Puzzle konusunda Türkiye'nin en eski ve en büyük sitelerinden olan www.puzzledepo.com yepyeni bir kampanya ile puzzle severleri sevindirmeye devam ediyor.

Daha önceleri 1 Nisan Şakası olarak yapmış olduğu kampanyada bir günde binlerce puzzle satarak bir rekora imza atmıştı. Şimdi ise 8. Yılı şerefine yapmış olduğu yeni kampanyasında kendi rekorunu kırması muhtemel.

8. Yılına özel hazırlık yapan Puzzledepo, yeni kampanyasında yüzlerce puzzle ürününde %60'a varan indirimler ve çeşitli promosyonlar ile karşınızda olacak. Üstelik her siparişte verilecek sürpriz bir hediye bulunuyor.

"Puzzledepo.com 8. Yılını Kutluyor!" kampanyası ile ilgili detayları http://www.puzzledepo.com/KMDefault.aspx?cntid=1110 adresinden takip edebilirsiniz.

Başlama Tarihi : 31 Ekim 2011 09:00
Bitiş Tarihi : 02 Kasım 2011 18:00


Müthiş Puzzle Kampanyası - Puzzledepo.com 8. Yılını Kutluyor.
Müthiş Puzzle Kampanyası - Puzzledepo.com 8. Yılını Kutluyor.

Puzzle Kampanyası - Puzzle Depo
Puzzle Kampanyası - Puzzle Depo




İlgili etiketler : Puzzle, Kampanya, Puzzle Kampanyası, Puzzle Depo, Puzzledepo.com, Puzzle Ürünleri, Puzzle Halısı, Yapboz, Anatolian, Art Puzzle, Castorland, Clementoni, Educa, Gold, Masterpieces, Fame, Heye, Jumbo, Ks Games, Piatnik, Ricordi Arte, Ravensburger, Educa Puzzle, Ravensburger Puzzle, Heye Puzzle, Gold Puzzle, Anatolian Puzzle,

Kampanya Sahibi

Puzzle Depo
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Ekim 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Ekim 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 2 Kasım 2011
  • Trafik

    : 4569