Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Maximum'lulara Amazon, Hepsiburada, Pazarama ve Trendyol'da 2.000 TL MaxiPuan

  • 1 ay önce eklendi
  • 388 defa incelendi
1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Amazon.com.tr, Hepsiburada, Pazarama Online ve Trendyol'dan tek seferde yapacağınız 15.000-19.999 TL tutarındaki ilk taksitli alışverişinize 1.000 TL MaxiPuan ya da 20.000 TL ve üzeri ilk taksitli alışverişinize 2.000 TL MaxiPuan!

Kampanya katılmak için Maximum Mobil’de ya da İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

MaxiPuanlarınız 17 Eylül 2024 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Ekim 2024'tür. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 2.000 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Yüklenen MaxiPuan'lar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacak olup, kampanyadan kazanılan MaxiPuanların kullanılması durumunda kullanılan MaxiPuan tutarı kadar ilgili karta borç yansıtılacaktır.Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Market, Yatırımlık Altın & Gümüş, Kontör, Simkart ve Hat, Uçak Bileti kategorilerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamında değildir.



İlgili etiketler : Amazon, Hepsiburada, Pazarama, Trendyol, Maximum,

Kampanya Sahibi

Amazon Türkiye

İlişkili Marka

MaximumHepsi Burada
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Ağustos 2024
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Ağustos 2024
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2024
  • Trafik

    : 388
  • İlişkili Markalar

    : Maximum Hepsi Burada Pazarama

Benzer Kampanyalar