Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Little Caesars'da Orta Boy Pizza Alana , Büyük Boy Pizza Hediye!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1686 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 119 incelemede 4,84 puan almıştır.
Little Caesars, pizza severleri Türkiye’deki en büyük pizza boyutu ile tanıştırıyor. Enfes büyük boy pizzalarının ebatlarını 12 inch’den 14 inch’e çıkartan Little Caesars, bu yeniliği özel bir de kampanya ile kutluyor. Little Caesars, orta boy pizza siparişi veren tüm müşterilerine 14 inch’lik büyük boy pizzasını hediye ediyor.

Türkiye’de ilklerin markası Little Caesars, pizza tutkunlarının yüzünü güldürecek dev bir sürpriz ile geliyor. Şimdiye kadar “bir alana bir bedava” konsepti ile sektörü tanıştıran, Türkiye'nin ilk "Nefis Kenar" pizzasını üreten, ilk kez kepekli pizza hamurunu uygulayan ayrıca kalpli pizza, online satış, Joker pizza, Gel - Al konsepti ve gece servisi uygulamasının mucidi olan Little Caesars ilklerine bir ilki daha katıyor.

Marka, pizza severlerin vazgeçemediği enfes pizzalarının büyük boyunu 12 inch’den tam 14 inch’e çıkartıyor. Büyük boy pizza keyfini tam 35,5 cm çapına uzatıyor. Böylelikle Little Caesars, pizza tutkunlarını Türkiye’deki tüm pizza zincirleri içindeki “en büyük ebatlı” pizza ile buluşturuyor.

Yeni pizza ebatını özel bir kampanya ile kutlayan Little Caesars, orta boy pizza siparişi veren tüm müşterilerine 14 inch’lik büyük boy pizzasını hediye ediyor. Kampanya tüm pizza çeşitlerinde geçerli.



İlgili etiketler : Little Caesars, Pizza, Pizza Kampanyası, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Little Caesars
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Şubat 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Mart 2015
  • Trafik

    : 1686