Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Kiler Marketlerde Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü’ne Yıl Boyunca İndirim

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3504 defa incelendi
  • Puan : star star star 119 incelemede 2,76 puan almıştır.
24 Nisan 2013-24 Nisan 2014 tarihleri arasında Turkcell Akıllı Kadınlar Kulubü üyelerine yıl boyunca Kiler'den yapacakları market alışverişlerinde % 50'ye varan indirim!

Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü üyeleri yıl boyunca Kiler'den yapacakları market alışverişlerinde %50'ye varan indirimlerden yararlanıyor. Her insert döneminde değişen ürün grupları ve ürünlerden indirimli olarak yararlanmak için ücretsiz olarak Akıllı Kadınlar Kulübü üyesi olmak yeterli. Akıllı Kadınlar Kulüp üyesi olmak ve kampanyalardan yararlanmak için, KADIN yazıp 2222'ye gönderin, mutfak alışverişlerinizde tasarruf fırsatını kaçırmayın.​​

Kampanya tüm Kiler mağazalarında geçerlidir. Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü üyeleri yıl boyunca Kiler'den yapacakları market alışverişlerinde % 50 ye varan indirimlerden yararlanır. Her insert döneminde değişen ürün grupları ve ürünlerde indirim fırsatı sağlanmaktadır. İndirimlerden yararlanmak için ücretsiz olarak Akıllı Kadınlar Kulübü üyesi olmak yeterli.  İndirimler,  firmanın belirlediği ürünlerde ve şartlar ile geçerlidir ve başka kampanyalarla birleştirilemez. Turkcell ve Kiler kampanya süresini değiştirme, kapsamını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar. Kampanya dâhilindeki ürünler stoklarla sınırlıdır.






İlgili etiketler : Kiler, Market, Turkcell, Kiler Turkcell Kampanyası, Akıllı Kadınlar Kulübü,

Kampanya Sahibi

Kiler
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Nisan 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Nisan 2014
  • Trafik

    : 3504

Benzer Kampanyalar