Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Jeans Lab Mağazalarında Dünya Markalarında İndirim Zamanı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1984 defa incelendi
  • Puan : star star star 37 incelemede 3,08 puan almıştır.
Armani Jeans, Diesel, G-star, Tommy Hillfiger Denim, Lacoste, Ralph Lauren, Sisley ve Glocal gibi dünya markalarının 2014-2015 Sonbahar/ Kış koleksiyonları JeansLab mağazalarında yüzde 50’ye varan indirimle moda tutkunlarını bekliyor.

“Sadece bir markadan oluşan hayat sana az geldiyse...” mottosunu benimseyen ve Diesel, Lacoste, Armani Jeans, G-star, Ralph Lauren, Glocal, Sisley  ve Tommy Hillfiger Denim gibi dünya markalarının bir arada satışa sunulduğu JeansLab mağazalarında, 2014-2015 Sonbahar/ Kış koleksiyonlarında %50’ye varan indirim başladı. Üstelik World'e özel ekstra %5 indirim ve peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla.

Diesel Türkiye distribütörü Özlenir Giyim’in, jean laboratuvarı fikrinden ortaya çıkan “JeansLab” sınırsız ürün çeşidini ve markayı aynı çatı altında buluşturarak müşterilerine alternatifi kombin imkanı sunuyor.

JeansLab mağazalarında ünlü markaların jean çeşitlerinin yanı sıra üst giyimden ayakkabıya, çantadan iç giyime sezon trendlerini yansıtan geniş bir ürün yelpazesine ulaşmak mümkün. Müşterilerine, ürün çeşitliliğinin yanı sıra trendleri yakalayarak seçim yapabilme özgürlüğü sunan JeansLab, sadece bir markaya bağımlı olmamanın rahatlığını yaşatıyor.

JeansLab'in %50’ye varan indirimden yararlanmak için, İstinye Park, Beyoğlu, Erenköy, Akmerkez, Marmara Form, Akbatı, Capacıty, Palladıum, Brandıum, Vıaland, Nautilus’teki mağazaların yanı sıra İzmir Çeşme, Agora, Antalya She Mall, Mersin, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Şanlıurfa, Marmaris, Bursa Korupark, Zafer Plaza, Ankara Panora, Kentpark ve Gimat mağazaları ziyaret edilebilir.



İlgili etiketler : Armani Jeans, Diesel, G-star, Tommy Hillfiger Denim, Lacoste, Ralph Lauren, Sisley, Glocal, Jeanslab, İndirim, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Jeans Lab
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Ocak 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Ocak 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Şubat 2015
  • Trafik

    : 1984