Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

İşbir’den Yastık ve Yorgan Alana İpek Eşarp Hediye!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1640 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 2,68 puan almıştır.
 İşbir’den 8 Mart’a kadar ultra hijyenik Quallofil® Air Allerban®Yastık ve Yorgan alana Silk &Cashmere'den çok şık ve %100 ipek eşarp hediye!

Onlar, bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarları. Onlar hayatımızın en özel varlıkları... Kimi annemiz, kimi kız kardeşimiz, kimi hayat arkadaşımız, kimi ise biricik kızımız… Sanattan spora, bilimden siyasete kadar her alanda başarıya imza atan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamın gelişmesinde en büyük role sahipler… 8 Mart onların günü.
 
Bu özel günde sevdikleri kadınlara hoş bir hediye vermek isteyenler alışverişini İşbir Yatak’tan yaparsa, deyim yerindeyse ‘bir taşla iki kuş vurmuş’ olacak.  Çünkü ürünlerinde kullandığı Quallofil® Air Allerban®hijyen dolgu teknolojisiyle dikkat çeken İşbir Yatak,  Quallofil® Air Allerban® Yastık ve Yorganları’nda Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir kampanya yapıyor. 8 Mart’a kadar İşbir mağazalarına gelip, bu ürünlerden satın alanlara Silk & Cashmere'den çok şık ve %100 ipek eşarp hediye ediliyor.
 
Bu kampanyayı kaçırmayarak, hem sevdiğiniz kadınların Quallofil® Air Allerban® Yastık ve Yorgan’la yataklarına hijyen rahatlığını getirebilir, hem de Silk & Cashmere eşarpla onlara ipeğin şıklığını yaşatabilirsiniz.




İlgili etiketler : İşbir, İşbir Yatak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Kadınlar Günü, ipek Yastık, İpek Yorgan,

Kampanya Sahibi

İşbir Yatak
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Mart 2013
  • Trafik

    : 1640