Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Industrie Denim'den %20 İndirim Fırsatı!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1626 defa incelendi
  • Puan : star star star 9 incelemede 3 puan almıştır.
Industrie Denim (ID), Avrupa'da hayat bulan denim akımlarının öncüsü Hope ve Hudson markalarını, asaletini yaratıcı stili ile birleştirmeyi düşleyenlerle buluşturuyor.

19 - 25 Mayıs tarihleri arasında Avrupa denim ikonlarını keşfetmek ve kuzey esintisini teninizde hissettiren tasarımlara %20 indirim fırsatıyla sahip olmak için mutlaka ID'ye uğrayın.

Şıklığından taviz vermeden sıra dışı çizgisini devam ettirmek isteyen denim tutkunlarını dünya markaları ile buluşturan Industrie Denim, müşterilerine sunduğu özel fırsatlarına hız kesmeden devam ediyor. 19 – 25 Mayıs haftası, Hope ve Hudson markalarında geçerli olan %20 indirim fırsatı ile denimin özgür ruhuna çağırıyor.

Kendine özgü tarzı ile kısa sürede moda dünyasının vazgeçilmezleri arasına giren Hope, çağdaş jean akımına farklı bir açıdan yaklaşıyor. Gündelik hayatın koşturmasına uygun kalıp ve kumaşları ile elegan tarzı jeanlerde buluşturan ünlü marka, sezona damgasını vuruyor!

Hudson, gençliğin dinamizmini vurguladığı modelleri ile evrensel bir denim tarzına öncülük ederken, kendi çizgisini akıllara kazıyor. Özellikle gençlerin özgürlüğünü kutladığı 19 Mayıs haftasında ID, Hudson tasarımlarını özel fırsatlarla sunuyor.

İskandinav Yarımadası'nda başlayan, Londra modasından esinlenerek devam eden bu büyülü serüven, sıra dışı tasarımlar sunan ID ayrıcalığı ile Avrupa Yakası'nda Zorlu Center AVM ve Anadolu Yakası'nda da Akasya Acıbadem’'e sizleri bekliyor.



İlgili etiketler : Industrie Denim, Jean, Giyim, İndirim, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Industrie Denim
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Mayıs 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 25 Mayıs 2014
  • Trafik

    : 1626

Benzer Kampanyalar