Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

IKEA'dan Mart Ayına Özel Fırsatlar

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1211 defa incelendi
  • Puan : star star star 10 incelemede 3,3 puan almıştır.
Güzel tasarımlı, kaliteli ve kullanışlı binlerce çeşit ürünü düşük fiyatlarla müşterilerine sunan IKEA Türkiye, 28 Şubat– 31 Mart tarihleri arasında tüm mağazalarında ve ikea.com.tr’de, BESTA TV üniteleri ve tüm çocuk mobilyalarında %10 indirim fırsatı sunuyor.

Birbirinden farklı kapak alternatifleri ve modüler yerleşim seçeneği ile farklı ihtiyaç ve tarzdaki evlere alternatif çözümler sunan BESTA TV üniteleri, Mart ayı boyunca mağazalarda %10 indirimle satılıyor.

Evin en önemli köşelerinden birini dolduran TV üniteleri, birçok fonksiyonu bir arada barındırarak, evlerde alternatif mekânlar oluşturuyor. Depolama ve/veya büfe olarak da kullanılabilen üniteler ev dekorasyonun en önemli parçaları arasındaki yerini sağlamlaştırıyor. Televizyon izleme keyfine keyif katacak tasarımlarıyla TV üniteleri, IKEA mağazalarında müşterilerini bekliyor.

IKEA, Mart ayına özel sunduğu fırsatlarla küçük hanım ve beyleri de unutmuyor. Çocuk odalarına farklı bir bakış açısıyla yaklaşan, çocukların güvenliğini ve yaratıcılığını ön planda tutan IKEA, her zevke, bütçeye ve yaş grubuna birbirinden farklı alternatif çözüm önerileri sunuyor. Hem sizin hem çocuğunuzun ihtiyaçlarını gözeterek çocuğunuzla büyüleyebilen modüler, kullanışlı aynı zamanda tasarımlarıyla onların hayalini gerçekleştirerek, birbirinden güzel mobilyalarını şimdi %10 indirim fırsatıyla beğeniye sunuyor.

Yarattığı konseptlerle hayallerin gerçeğe dönüşmesine katkıda bulunan IKEA Türkiye, Mart ayında sunduğu indirim fırsatlarıyla, evini yenilemek veya sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri mağazalarına bekliyor.


İlgili etiketler : İkea, İkea Kampanyaları, Çocuk Odası, Mobilya, Tv Ünitesi, Kampanya, İndirim, Cardfinans, Axess,

Kampanya Sahibi

IKEA
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2015
  • Trafik

    : 1211