Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Halkbank Girişimci Kredileri

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1283 defa incelendi
  • Puan : star star star 11 incelemede 3,45 puan almıştır.
Girişimciliğe yeni başlayanlar Halkbank'a!

Girişimcilerin yeni iş kurmaları ve ekonomik hayata katılmalarını desteklemek amacıyla Halkbank, Girişimci Kredisi ürününü geliştirdi..

Yeni iş fikirleri ve buluşlar “Halkbank Girişimci Kredileri”  ile hayat buluyor!
Halkbank, Farklı deneyimlere sahip ve farklı alanlarda iş fikirlerine sahip girişimcilere özel kredi seçenekleri sunuyor. Girişimci Kredileri ile,  girişimcileri,  üniversite mezunu genç girişimcilerden, teknokentlerde faaliyet gösteren teknolojik girişimcilere kadar geniş bir yelpaze ile destekliyor.

Üniversite mezunu, deneyimsiz, mezun olduğu bölümle ilgili kendi işini kurmak isteyen ‘genç’ girişimciler 50 bin TL’ye kadar, mesleki kuruluşlardan eğitim sertifika/belgesi bulunan, deneyimli ve kendi iş yerini açmak isteyen ’usta’ girişimciler de 30 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyor.

Üniversite mezunu olup, deneyim kazandığı ve eğitimini aldığı iş kolunda kendi işyerini açmak isteyen ‘cesur’ girişimciler ile “ mucit”  girişimciler ile teknokentlerde faaliyet gösteren,  patenti alınmış her türlü buluş/icat/yeni fikri faaliyete geçirmek isteyen girişimciler ise 75’er bin TL’ye kadar krediden yararlanabiliyor. KOSGEB, TÜBİTAK, TTGV gibi kurumlardan hibe almaya hak kazanmış girişimciler de bu krediden faydalanabiliyor. 48 aya kadar vadeyle kullandırılan kredinin geri ödemesi de aylık eşit taksitli olarak gerçekleştiriliyor.

Girişimci Kredisi kullananlar,  6 ay boyunca Halkbank şubeleri kanalıyla yapacakları hesaptan yapacakları havale işlemleri ve tahsile alınan çeklerine %50 oranında masraf indirimi uygulanacak olup, 6 ay boyunca hesap işletim ücreti alınmayacaktır.

Ayrıca,  girişimcilere,  işyeri sigortası, mesleki sorumluluk sigortası,  ferdi kaza sigortası gibi sigorta ürünleri ve KOBİ-Esnaf Emeklilik Planı sigorta ürünlerimiz uygun şartlarla sunulmaktadır.

Kimler Faydalanabilir?
Başvuru tarihi itibariyle, 1 yılı aşmamak üzere ticari faaliyette bulunan veya herhangi bir faaliyeti ya da kendine ait bir işyeri olmayıp kendi işini kurmak isteyen girişimciler faydalanabilmektedirler.

Kredi Seçenekleri
Girişimcinin eğitimi ve tecrübesine göre;  Genç Girişimci Kredisi, Cesur Girişimci Kredisi, Usta Girişimci Kredisi ve Mucit Girişimci Kredisi’lerini uygun vade, faiz ve ödemesiz dönemli geri ödeme imkanı ile sağlanmakta.

Genç Girişimci Kredisi
Üniversite mezunu, deneyimsiz, mezun olduğu bölümle ilgili kendi işini kurmak isteyen, müteşebbis girişimcilere yöneliktir.
Kredi Limiti: 50.000 TL
Kredi Türü: Aylık Eşit Taksitli
Vade: 1 yıla varan anapara ödemesiz dönem imkanı ile toplam 36 ay vade

Cesur Girişimci Kredisi
Üniversite mezunu olup, deneyim kazandığı ve eğitimini aldığı iş kolunda kendi işyerini açmak isteyen girişimcilere yöneliktir.
Kredi Limiti: 75.000 TL
Kredi Türü: Aylık Eşit Taksitli
Vade: 1 yıla varan anapara ödemesiz dönem imkanı ile toplam 48 ay vade

Usta Girişimci Kredisi
Mesleki kuruluşlardan eğitim sertifika/belgesi bulunan ve ilgili iş kolunda deneyim sahibi olan ve kendi iş yerini açmak isteyen girişimcilere yöneliktir.
Kredi Limiti: 30.000 TL
Kredi Türü: Aylık Eşit Taksitli Kredi
Vade: 1 yıla varan anapara ödemesiz dönem imkanı ile toplam 36 ay vade

Mucit Girişimci Kredisi
Teknokentlerde faaliyet gösteren girişimciler, KOSGEB, TÜBİTAK, TTGV gibi kurumlardan hibe almaya hak kazanmış girişimciler ve patent hakkı satın almış/sahibi olan girişimcilere yöneliktir.
Kredi Limiti: 75.000 TL
Kredi Türü: Aylık Eşit Taksitli Kredi
Vade: 1 yıla varan anapara ödemesiz dönem imkanı ile toplam 48 ay vade



İlgili etiketler : Halkbank, Genç Girişimci Kredisi, Cesur Girişimci Kredisi, Usta Girişimci Kredisi, Mucit Girişimci Kredisi, Girişimci Kredileri, Kredi, Finans,

Kampanya Sahibi

Türkiye Halk Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Şubat 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2015
  • Trafik

    : 1283