Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Goodyear ile Tatil Keyfi Kampanyası

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1441 defa incelendi
  • Puan : star star star star 5 incelemede 4,2 puan almıştır.
300 TL'ye varan indirimli tatilin keyfini Goodyear'la sürün.

Şimdi Goodyear'dan dört adet lastik alanlar, www.tatilsepeti.com'dan indirim çeki kazanıyor. 15'' veya 16'' lastik alımlarında 200, 17'' üzeri lastik alımlarında ise 300 TL'lik indirim çeki fırsatı Goodyear'da.

15 Nisan - 30 Mayıs 2016 tarihleri arasında dört adet Goodyear yaz lastiği alanlara Tatil Sepeti'nde geçerli 300 TL İndirim çeki verilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Goodyear ile  – Tatil Keyfi Kampanyası  ( “Kampanya”) 15 Nisan – 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında geçerli olup, sadece kampanyaya katılan Goodyear bayiilerinden  15” veya “16” veya 17” ve üzeri GOODYEAR marka binek veya 4x4 dört mevsim veya yaz lastiklerinden tek seferde 4 (dört) adet satın alan gerçek kişi son tüketiciler aşağıdaki koşulları sağlayarak ve adımları izleyerek sadece  Tatil Sepeti’nin 444 44 20 numaralı hattı üzerinden (“Çağrı Merkezi”) yapacakları en az 3 (üç) gecelik yurtiçi veya yurt dışı otel konaklama veya en az  3(üç) günlük yurtiçi veya yurt dışı Tur Paketi satın alımında kullanılmak üzere 200-TL  veya 300-TL değerinde indirim çekini  almaya hak kazanacaktır.
  • Kampanya ve indirim çekinden 18 yaşını doldurmuş, lastik faturası ile indirim çekinin üzerinde adı&soyadı yazılı olan ve işbu kampanya koşullarını sağlayan kişi faydalanabilecektir. Katılımcıların kampanya katılım başvurusu yapmadan evvel tüm kampanya katılım şart ve koşullarını okuyarak buna uygun başvuruda bulunmaları beklenir. Kampanyaya katılım başvurusunda bulunulması halinde tüm kampanya şart ve koşullarının okunmuş ve kabul edilmiş olduğu  varsayılır.
  • Ticari ve hafif ticari araç lastiği alımları Kampanya kapsamı dışındadır. Kampanya’ya yukarıda belirtilen marka, modeller ve boyutlardaki yaz ve dört mevsim binek ile 4x4 araç lastikleri dâhildir.
  • Kampanya sadece gerçek kişi son tüketiciler için geçerli olup başta ticaret şirketleri olmak üzere dernek, vakıf vb gibi her ne nam adı altında olursa olsun tüzel kişileri ve tüzel kişi alımlarını kapsamamaktadır. Tüzel kişi adına düzenlenmiş lastik faturası ile kampanyadan faydalanılamaz ve indirim çeki talebinde ve/veya kampanyaya katılım başvurusunda bulunulamaz. Aksi halde, yapılan başvuru geçersiz sayılacaktır.
  • Kampanya, internet üzerinden yapılacak lastik satın almaları için geçerli değildir.
  • Kampanya kapsamına uygun olarak, 15” veya 16” GOODYEAR marka binek veya 4x4 yaz veya dört mevsim lastiklerinden tek seferde 4 (dört) adet satın alan gerçek kişi son tüketiciler; Tatil Sepeti Çağrı Merkezi üzerinden yapacakları en az 3 (üç) gecelik yurt içi veya yurt dışı otel konaklama veya en az 3 (üç) günlük yurt içi veya yurt dışı Tur Paketi satın alımında geçerli olacak 200-TL değerinde indirim çekini almaya hak kazanacaktır.
  • Kampanya kapsamına uygun olarak 17” ve üzeri GOODYEAR marka binek veya 4x4 yaz veya dört mevsim lastiklerinden tek seferde 4 (dört) adet satın alan gerçek kişi son tüketiciler ise, Tatil Sepeti Çağrı Merkezi üzerinden yapacakları  en az 3 (üç) gecelik yurt içi veya yurt dışı otel konaklama veya en az 3 (üç) günlük yurt içi veya yurt dışı Tur Paketi satın alımında geçerli olacak 300-TL değerinde indirim çekini almaya hak kazanacaktır.
  • Kampanya kapsamında satın alınan lastiklere ilişkin faturada, lastikleri satın alan ve kampanyaya katılacak gerçek kişi son tüketicinin adı, soyadı ile fatura tarihi,  satın aldığı lastiklerin ebat ve desen bilgisi, bayi adı ve bayi kaşesi ve satın alınan lastik adedinin mutlaka yer alması gerekmektedir.  Aksi halde kampanyaya katılmak üzere gönderilen faturalar dikkate alınmayacak ve yapılan tüm başvurular geçersiz sayılacaktır.
  • Gerçek kişi tüketicilere, kampanya kapsamında yapacakları lastik satın alma işlemi ile birlikte eş zamanlı olarak ilgili bayi tarafından kaşelenmiş ve üzerinde lastikleri satın alan gerçek kişinin ad & soyadının ve satın alma tarihinin yazılı olduğu indirim çeki teslim edilecektir. Katılımcılar, indirim çekinin yırtık, tahrif edilmemiş, kazı kazan alanında kazıntı, karalama olmamasına ve bayi tarafından kaşelenmiş olmasına, indirim çekinin teslimi anında dikkat etmeli  ve bu şekildeki indirim çekleri derhal bayiye iade edilerek yenisiyle değiştirmelidir. Aksi halde, bu şekilde zarar görmüş olan indirim çekleri ile yapılan kampanya katılım başvuruları geçersiz sayılacaktır.
  • İndirim çekinin kaybolmasından ve/veya zayii olmasından gerçek kişi tüketici münhasıran sorumludur. Kaybolan/zayii olan indirim çekinin yerine yenisi verilmeyecektir.
  • Gerçek kişi tüketiciler, kampanya katılım başvurularını www.goodyeariletatilkeyfi.com isimli web sitesi (“Kampanya Web Sitesi”) üzerinden ulaşacakları başvuru formunu kullanarak ve aşağıda kısaca yer verilen başvuru adımlarını eksiksiz olarak yerine getirerek tamamlamaları gerekmektedir.
  • Kampanya başvurusu,  Kampanya Web Sitesi üzerinden lastik faturası tarihinden itibaren 30 (otuz) gün içerisinde yapılmalıdır. Bu süre içerisinde yapılmayan veya sonrasında yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.
  • Katılımcıların, indirim çekinin kazı kazan alanında bulunan kampanya katılım kodunu, Kampanya Web Sitesi’ndeki ilgili yere girmeleri ve başvuru formuna ulaşmaları ve formu eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.
  • Başvuru formunun içindeki ilgili alana kendi isimlerine düzenlenmiş olan lastik faturaları ile kendilerine bayi tarafından verilen indirim çeklerinin kaşeli yüzünün okunaklı bir şekilde fotoğraflarını çekip yüklemeleri gerekmektedir.
  • Faturanın ve/veya indirim çekinin, başvuruyu yapan kişinin adına düzenlenmemiş olması ve/veya başvuru formunda ad&soyadı bilgilerine yer verilen kişi ile fatura ve/veya indirim çeki üzerindeki kişinin birbirinden farklı olması veya faturanın ve/veya kaşeli indirim çekinin başvuru formunun içindeki ilgili alana yüklenmemiş olması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır. Böyle bir durumda gerçek kişi tüketicinin başkaca başvuru hakkı olmayacaktır.
  • Başvurunun tamamlanabilmesi için, katılımcıların Kampanya Web Sitesi üzerinden ‘Kampanya Katılım Koşullarını’ ve ‘Tatilsepeti Genel Kullanım Koşulları’’nı okuması ve kabul ettiğini onaylaması gerekmektedir.
  • Başvuru sırasında Kampanya Web Sitesi’ne yüklenen lastik satış faturasının ve/veya kaşeli indirim çekinin okunaklı olmaması veya belgelerin gerçekliğinden şüphe duyulması durumunda, GOODYEAR veya Kampanyayı yürüten BA Life Marketing bu belgelerin aslının ibraz edilmesini talep etme hakkını saklı tutar. Bu halde, belge aslı ibraz edilmeyen başvurular geçersiz sayılacak ve gerçek kişi tüketici kampanyadan faydalanamayacaktır.
  • Katılımcıların başvuru formunda kendilerinden istenilen bilgilerin tamamını veya bir kısmını eksik ve/veya gerçeğe aykırı olarak beyan etmesi halinde, kampanya katılım başvuruları geçersiz sayılacak ve katılımcılar kampanya katılım haklarını kaybedeceklerdir.
  • Gerçek kişi tüketicilere, kampanya katılım başvurularını eksiksiz olarak tamamlamalarından itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde kampanya başvuru formunda belirtmiş oldukları cep telefonu numaralarına Kampanya kapsamında yaptıkları lastik satın almalarına uygun olarak belirlenecek 200-TL veya 300-TL tutarında indirim hakkı tanıyan kampanya katılım kodu (“Kampanya Katılım Kodu”) SMS ile gönderilecektir.
  • Kampanya Katılım Kodu sadece Tatil Sepeti Çağrı Merkezi üzerinden yapılacak en az 3 günlük yurt içi veya yurt dışı otel konaklama veya en az 3 günlük yurt içi veya yurt dışı Tur Paketi satın alımında geçerli olacaktır. Buna karşılık Tatilsepeti.com’un internet sitesi üzerinden ve/veya acentede yüz yüze veya www.tatilsepeti.com’un ürünlerini/hizmetlerini satan başkaca internet siteleri üzerinden ve/veya sair sanal mağazacılık internet siteleri üzerinden vb. gerçekleşecek satın almalarda kampanya katılım kodunun kullanılması ve dolayısıyla kampanyaya katılım söz konusu olmayacaktır.
  • Kampanya kapsamında indirim hakkı tanıyan kampanya katılım kodları, konaklaması/tur paketi 2016 yılı içinde başlayacak ve 2016 yılı içinde sona erecek olan ve işbu kampanya koşullarında özellikleri belirtilen konaklama ve tur paketi satın almaları için geçerli olacaktır. Tatil Sepeti’nden veya Tatil Sepeti’nin Çağrı Merkezinden veya Tatil Sepeti’nin ürünlerini/hizmetlerini satan sair satış kanalları, sanal mağazacılık siteleri, acenteleri üzerinden Kampanya başlangıç tarihi olan 15 Nisan 2016 tarihinden önce satın alınmış olan ve/veya rezervasyon yaptırılmış olan otel veya paket turlarda Kampanya kapsamında gerçek kişi tüketicilere verilecek indirim çekleri kullanılamaz.
  • Her bir Kampanya Katılım Kodu tek bir konaklama veya tur paketi satın alımında bir defa kullanılabilir.
  • Konaklama/tur paketi satın alacak olan kişi ve satın alma dâhilinde konaklamayı gerçekleştirecek/tur paketine katılacak kişi (birden fazla kişinin satın almaya dâhil olması durumunda kişilerden biri) ile lastik faturası ve indirim çekinin üzerinde adı ve soyadı yer alan kişinin aynı olması gerekir. Aksi halde Kampanya Katılım Kodu Kampanya kapsamındaki satın almada kullanılamayacaktır.
  • Tatil Sepeti Çağrı Merkezi üzerinden yapılacak olan Kampanya kapsamındaki konaklama/tur paketi satın alımında Kampanya Web Sitesinde yer verilen Tatil Sepeti’nin Kullanım Koşullarında yer alan koşullar geçerli olacaktır. Bu kullanım koşullarının katılımcılar tarafından okunması ve kampanyaya katılım başvurusu esnasında onaylanması katılımcıların sorumluluğundadır.
  • Süresi içinde kullanılmayan indirim çeklerine/ kampanya katılım kodlarına ilişkin olarak Goodyear’in veya Tatilsepeti’nin veya BA Life’ın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • İndirim çeki, kampanyaya katılım hakkı ve/veya kazı kazan alanının altında yer alan kod ve/veya kampanya katılım kodu; hiçbir şekilde 3. Kişilere devredilemez, ciro edilemez, nakde/ödemeye/para iadesine dönüşemez ve/veya parasal karşılığı talep edilemez, satılamaz, ticarete konu edilemez, herhangi bir şekilde takas ve iade yapılamaz.
  • Gerçek kişi tüketicilerin  Kampanya kapsamındaki  konaklama/tur paketi satın almalarına ilişkin  iptal veya değişiklik taleplerinde Tatilsepeti.com’un genel kullanım ve rezervasyon koşulları geçerli olacaktır. Bu kapsamda Kampanya Katılım Kodu bir kere konaklama/tur paketi satın alımında kullanıldıktan sonra kampanya kapsamında sağlanan indirim tutarının herhangi bir şekilde veya herhangi bir nedenle gerçek kişi tüketiciye geri iadesi yapılamaz ve/veya gerçek kişi tüketici; indirim tutarının başkaca bir rezervasyona kısmen ve/veya tamamen aktarılmasını ve/veya Goodyear’dan veya BA Life Marketing’den başka bir kampanya katılımının kendisine sağlanmasını, kendisine tazminat veya sair isim altında herhangi bir ödemenin yapılmasını talep edemez.
  • Her bir kampanya kapsamındaki satın almada 1 (bir) adet indirim çeki gerçek kişi tüketicilere verilecek olup, aynı gerçek kişinin yeddinde birden fazla indirim çeki ve/veya kampanya katılım kodu olsa dahi her bir konaklama veya tur paketi satın alımında sadece 1 (bir) adet Kampanya Katılım Kodu kullanılabilecektir. Kampanya Katılım Kodları tek bir satın alma için herhangi bir şekilde birleştirilemez ve/veya farklı satın almalar için dahi bölünemez.
  • Otel konaklaması ve/veya Tur paketi rezervasyonlarının iptali, gecikmesi, uçuş, saat ve/veya rotalarında değişiklik yapılması ya da ertelenmesi durumlarında Tatilsepeti.com’un genel kullanım ve rezervasyon şartları geçerli olacak olup, Goodyear veya BA Life Marketing otel konaklaması ve/veya tur paketi hizmetleri ile ilgili olarak meydana gelebilecek aksaklıklardan herhangi bir şekilde sorumlu tutulamaz. Goodyear ve BA Life Marketing’in sorumluluğu Kampanya koşullarını sağlayan gerçek kişi tüketicilere indirim çekinin ve başvuru formunu tam ve eksiksiz dolduranlara Kampanya Katılım Kodu’nun iletilmesinden ibaret olup, bunun dışındaki otel konaklaması ve/veya tur paketi rezervasyonlarından ve bunların gerçekleştirilmesi sırasında doğacak aksaklıklardan, herhangi bir sorundan, tüketicinin kendisinin  her türlü ihmal ve kusurlarından kaynaklanabilecek maddi, manevi, bedeni bir zarar veya ziyandan, çalıntı eşyadan, herhangi bir kaza veya benzeri bir zarar görmesinden dolayı doğrudan veya dolaylı olarak herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu kapsamda gerçek kişi tüketiciler otel konaklaması ve/veya tur paketleri ve/veya bunların satışları ve/veya gerçekleştirilmesi ile ilgili olarak GOODYEAR’dan ve/veya BA Life’dan herhangi bir isim altında ödeme yapılmasını ve/veya tazminat verilmesini talep edemezler.
  • Goodyear ve BA Life Marketing; Tatilsepeti.com ve onun vekilleri veya acenteler tarafından sunulan hizmetin müsaitlik durumunu ve kalitesini ve bundan doğacak farklılıkları herhangi bir şekilde garanti etmemektedirler.
  • Kampanya kapsamında yurtdışında otel konaklaması veya yurtdışında düzenlenecek tur paketi satın almayı tercih eden gerçek kişi tüketiciler yanlarında geçerli bir pasaport ve seyahat edilecek ülke tarafından uygulanmakta olan vize var ise seyahat sürelerini kapsayan vizeyi temin etmekle yükümlüdürler. Tüm yasal gereklilikler, vize, seyahat edilen ülke ve havayoluna ilişkin yasal gereklilikler de dâhil olacak şekilde gerçek kişi tüketicinin sorumluğundadır. Tatilsepeti.com, Goodyear ve BA Life Marketing bunlar için herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Gerçek kişi tüketici kendi seyahat sigortasının yaptırılmasından da sorumludur.
  • GOODYEAR ve BA Life Marketing ve Tatil Sepeti savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri durumlarda kampanyayı durdurma ve/veya iptal etme hakkını saklı tutar.
  • İşbu kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.
  • Goodyear Kampanya’yı herhangi bir zamanda iptal etme ve/veya Kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
  • Bu kampanya kredi kartına özel taksitlendirme yapılmasına ilişkin olarak bankalar tarafından uygulanan taksitlendirme seçenekleri dışında başkaca kampanyalar ile birleştirilemez.
  • Bu kampanya 17.500 (onyedibinbeşyüz) adet 200-TL’lik indirim çeki ve 5.000 (beşbin) adet 300-TL’lik indirim çeki stoğu ile sınırlıdır.
  • İşbu Kampanya GOODYEAR LASTİKLETİ T.A.Ş  adına BA Life Pazarlama Reklam Org. Ve Tic. Ltd. Şirketi (“BA Life Marketing”) tarafından yürütülmektedir. Kampanya ile ilgili tüm sorularınız ve detaylı bilgi talepleriniz için irtibat adres ve telefon numaraları aşağıdaki gibidir.



İlgili etiketler : Goodyear, Goodyear Kampanyaları, Tatil Sepeti, Lastik, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Goodyear
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Nisan 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Nisan 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Mayıs 2016
  • Trafik

    : 1441