Euromaster iPhone 16 Çekiliş Kampanyası

  • 21 saat önce eklendi
  • 90 defa incelendi
26 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında aşağıda listelenen Euromaster servis noktalarında 3.000 TL ve üzerinde TotalEnergies motor yağı ve yağ filtresi değişimi yapan araç sahipleri, cekilis.euromaster.com.tr adresinden çekilişe katılarak, 1 adet Apple iPhone 16 128 GB Laciverttaş, 2 adet Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1 TB, 2 adet Nespresso Essenza Mini C30 Kahve Makinesi, 10 ader JBL Tune 520BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık ve 10 adet Stanley The Aerolight Transit Mug Termos kazanma şansı yakalayım.

Size en yakın Euromaster servis noktasında yağ değişiminizi yaptırarak, siz de hemen kampanyaya katılın ve muhteşem hediyeleri kazanma fırsatını yakalayın!

Kampanya Detayı:
  • Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki kampanyaya dahil olan Euromaster bayilerinden tek seferde 3.000,00 TL ve katları tutarında (her 3.000,00 TL için bir çekiliş hakkı) TotalEnergies Yağ ve Yağ filtre değişim işlemini yaparak, cekilis.euromaster.com.tr internet adresine Ad, soyad/ticari ünvan, gsm no., e-posta, adres ve bayi adı bilgilerini doldurduktan sonra e-arşiv/e-fatura/faturanın fotoğrafını( e-arşiv/e-fatura/faturanın tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen binek, hafif ticari , SUV ve 4x4 araç sahibi müşterilere sistem tarafından kontrol edilip onaylandıktan sonra e-arşiv/e-fatura/fatura üzerindeki her 3.000,00 TL lik işlem için bir çekiliş hakkı verilecektir.(Kampanya bitiş tarihi 30.10.2024 saat 23:59 olup, cekilis.euromaster.com.tr internet sitemizden son giriş taraihi 08.11.2024 saat 23:59 dur.)
  • Katılım listesi Euromaster Lastik ve servis ltd. şti. nin kampanyaya dahil bayilerinden haftalık gönderilen ve sayfaya katılımcı tarafından yüklenen faturalar kontrol edildikten sonra  Zbamm Teknoloji Ltd.Şti tarafından çekiliş sıra no., Ad, Soyad/Ticari Ünvan, e-arşiv/e-fatura/fatura no. ve tarihi, gsm no, e-posta, adres, bayi adı bilgileri detayında hazırlanarak (Ad Soyad/Ticari unvan, gsm no., e-arşiv/e-fatura/fatura no ve tarihi, bayi adı bilgileri dışında diğer bilgileri eksik olsa dahi katılımcılar çekilişe dahil edilecektir.)  çekilişten en az iki iş günü önce notere ve başkanlığınıza teslim edilecektir.
  • Çekilişin; Tarihi ve saati:15.11.2024/ Saat 10:00 Açık adresi: Zbamm Teknoloji Limited Şirketi Toplantı Salonu (Barbaros Mah. Tunalı Hilmi Cad. Banka Apt. No:85 İç Kapı No:27 Çankaya/Ankara) Ne şekilde yapılacağı: Toplam katılım sayısının rakam haneleri kadar içini göstermeyen torba veya kutulara yeterli adette konulan numaralı toplarla çekilmesi suretiyle, noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Çekiliş sonuçlarının ilan edileceği gazetenin: Adı            : Takvim Gazetesi Tarihi  :20.11.2024 Ayrıca, çekiliş sonuçları : cekilis.euromaster.com.tr internet adresinden ilan edilecektir. Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine aynı anda taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.
  • Asil talihlilerin son başvuru tarihi :05.12.2024 Yedek talihlilerin son başvuru tarihi :20.12.2024 İkramiyelerin son teslim edilme/kullanma tarihleri 30.12.2024
  • Kampanyaya sadece binek, hafif ticari, SUV ve 4x4 araç sahibi müşterileri katılabilecektir.
  • Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
  • Kampanya bitiş tarihi 30.10.2024 saat 23:59 olup, cekilis.euromaster.com.tr internet sitemizden son giriş tarihi 08.11.2024 saat 23:59 dur.
  • Ad Soyad/Ticari unvan, gsm no., e-arşiv/e-fatura/fatura no ve tarihi, bayi adı bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.
  • Tüm katılımlarda e-arşiv/e-fatura/fatura kontrolleri yapıldıktan sonra kampanyaya başarısız katılım yapan her katılımcıya sebebi ile birlikte “başarısız katılım” bilgisi, başarılı katılım yapan her katılımcıya ise “başarılı katılım” bilgisi ve katılım hakkı sms/e-posta ile bilgilendirilecektir.
    Mali değeri olmayan belgeler, satış fişi kopyası ve sevk irsaliyesi, bilgi fişi ile yapılan katılımların kampanyaya dahil edilmeyeceği, bilgisayar veya telefon ekranındaki e-arşiv/e-fatura/fatura görüntüsünün tekrar fotoğrafı çekilerek iletilmesi, yırtık-parçalanmış e-arşiv/e-fatura/fatura veya genel ifadelerin yer aldığı, kampanyaya dahil ürün isminin yer almadığı e-arşiv/e-fatura/faturalar ile kampanya katılımın mümkün olmayacağı, çıplak gözle okunabilen, bulanık olmayan orijinal e-arşiv/e-fatura/fatura fotoğrafları kampanyaya dahil edilecektir.
  • Mükerrer katılımların elenerek, ilk gönderilen e-arşiv/e-fatura/fatura görseli kabul edilecektir.
  • İkramiye tesliminde ikramiye kazanılan okunabilir fatura aslının veya e-arşiv/e-faturanın ibrazının zorunlu olduğu, fatura aslının veya e-arşiv/e-faturanın okunabilir şekilde saklanmasının katılımcıların sorumluluğundadır.
  • Kampanya tarihleri arasında yaptığı işlemi iptal edenlerin çekiliş hakkı da iptal edilecektir.
  • Çekilişten sonra yapılacak iade kontrolü ile ürün iadesi yapmış olanlara ikramiye teslimi yapılmayacaktır.
  • Fatura üzerindeki isim ile kampanyaya katılan isim aynı olması gerekmektedir.
  • Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • Euromaster Lastik ve servis ltd.şti. ve Zbamm Teknoloji ltd.şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler piyango ve çekilişlere katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
  • İkramiyeye konu olan mal ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan vergiler dışındaki vergi (KDV-ÖTV) ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
  • 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi ve KNOP çekilişlerine katılan katılımcılardan (kişisel verilerinin işlenmesine ve paylaşılmasına ilişkin) açık rızanın alınması önem arz etmektedir.
  • Bu hususlar, piyango ile ilgili tüm duyuru ve basılı materyallerde yer alacaktır.
  • Piyango için, ilgili Mevzuat uyarınca diğer kurum ve kuruluşlardan izin alınması gerekmemektedir.



Bu kampanya 31 Ekim 2024 tarihine kadar geçerlidir ve bitmesine 19 gün kalmıştır.
İlgili etiketler : Euromaster, Euromaster Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Euromaster
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Ekim 2024
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Ekim 2024
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2024
  • Trafik

    : 90

Benzer Kampanyalar

  • Algida Migros'ta Algida Maraş Usulü ve Carte D’or Dondurmalar Kazandırıyor!

    Migros'ta Algida Maraş Usulü ve Carte D’or Dondurmalar Kazandırıy

    Algida Maraş Usulü ve Carte D’or Dondurma çeşitleri kazandırıyor... 1 Haziran - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Migros'lardan Money Card ile 50 TL’lik Algida, Maraş Usulü ve Carte D...
    6 Haziran 20241061 defa incelendi
  • Colin's Colin's Jeans Fest Çekiliş Kampanyası 2024

    Colin's Jeans Fest Çekiliş Kampanyası 2024

    Colin's Jeans Fest Seni Bekliyor.... Bu yıl 24 Eylül - 14 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek "Colin's Jeans Fest" kampanyasında Colin's mağazalarından veya www.colins.com.tr int...
    24 Eylül 2024560 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell 30. Yıl TOGG V2 Çekiliş Kampanyası

    Turkcell 30. Yıl TOGG V2 Çekiliş Kampanyası

    Büyük 30. yıl çekilişi Turkcell mağazalarında başlıyor!  Siz de Turkcell mağazalarına uğrayarak çekilişimize katılın, 3 TOGG’un yanı sıra Vespa’dan iPhone’a, oyun bilgisayarından t...
    18 Eylül 2024566 defa incelendi
  • ETİ Maximus Eti Maximus, Monster Ürünleri Çekiliş Kampanyası

    Eti Maximus, Monster Ürünleri Çekiliş Kampanyası

    Eti Maximus Monster paketlerinin içerisinde yer alan kodu Eti Mutlu Kutu uygulamasına yükle, en sevdiğin Monster ürünlerinden birini kazanma şansı yakala! 5 adet Monster Abra A5 V.21.1 Not...
    3 Ekim 2024182 defa incelendi
  • Eti Eti Mutlu Kutu PlayStation 5 Çekiliş Kampanyası

    Eti Mutlu Kutu PlayStation 5 Çekiliş Kampanyası

    Yepyeni bir Sony Playstation 5 kazanmak için Eti Mutlu Kutu uygulamasında veya www.etimutlukutu.com internet sitesine kayıt ol,  Tüm soruları cevapla, çekilişe katıl, PS5 kazanma şansı...
    13 Ağustos 2024407 defa incelendi