Doritos Aston Martin Otomobil Kampanyası Çekiliş Sonuçları ve Doritos'tan Aston Martin Kazananlar Listesi. 2011
Bilindiği gibi 20 Aralık 2010 tarihinde başlayan ve 15 Mart 2011 tarihine kadar devam eden Doritos Aston Martin Kampanyası 15 Mart itibari ile bitti.
Kampanya'ya katılmak için Doritos paketlerinden çıkan şifreyi Ad, Soyad ve Adresi şeklinde 7516'ya sms olarak gönderen veya tytz.com adresinden bu bilgileri giren binlerce katılımcı kampanya çekiliş sonucunu bekliyor.
Kampanya'da Aston Martin Otomobil kazananların listesi yarın ( 22 Mart ) Radikal Gazetesi Türkiye baskısında yayınlandı.
Doritos'tan Aston Martin Otomobil Kazananlar Asıl Talihli :
Yedek Talihliler :
Önemli Açıklama :Burada sunulan içerik bilgi amaçlıdır. Alışveriş Rehberi sunulan içeriğin doğru ve güncel olduğunu garanti etmez. Lütfen kampanya'yı sunan firmanın kampanya detay sayfasını ziyaret ediniz.
Copyright © 2000-2025 Alışverişrehberi.com - Tüm hakları saklıdır.
Bu internet sitesinin kullanıcıları Alışveriş Rehberi Kullanıcı Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırlar.