Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Cevahir AVM 15. Yıl Çekiliş Kampanyası

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1364 defa incelendi
  • Puan : star star star 17 incelemede 3 puan almıştır.
CevahirAVM 15. Yılında Para Dağıtıyor...

15-31 Ekim tarihleri arasında 1 kişiye 50.000 TL, toplamda 425.000 TL yüklü Param Kart hediyemizle 15. yılını kutluyor!

Unutmayın her 150 TL'lik harcamada 1 çekiliş hakkı.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya MPİ’nin sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir.
  • Kampanya saat 15.10.2020 saat10:00 –31.10.2020 saat 22:00 Kampanya tarihleri arasında, İstanbul ilinde bulunan Cevahir Alışveriş Merkezi içindeki tüm mağazalardan (Cevahir Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan Bankamatiklerden yapılan işlemlere ait makbuzlar, Döviz Bürosu işlemleri, TL / Dakika Yüklemeleri, Sabit / Mobil telefon ve internet fatura ödemeleri ,Kuyum ve mücevherat, Tütün ve Tütün mamulleri, Alkollü içecek , Şans ve talih oyunları harcamaları, her türlü makbuz, hediye çeki ile yapılan alışverişler, ve Cevahir AVM içerisinde bulunan mağazaların internet sitelerinden yapılan alışverişler ile Ziyafe Restaurant – Kayseri Mutfağı, Kartal Yuvası, Rosanna, Cevahir Terzi, Cinemaximum, Fun Lab Eğlence Dünyası, MACFit, Woly Lostra ve Serender Cafe den yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. ) tek seferde 150 TL ve katları tutarında (her 150 TL‘ye 1 çekiliş hakkı) alışveriş yapıp fiş/fatura/e-faturalarıyla birlikte kampanya katılım noktasına giden bireysel müşterilere, üzerinde çekilişe katılım no, ad, soyad, doğum tarihi, adres, telefon ve kampanya bilgilerinin bulunduğu bilgisayar çıktısı verilecektir. (Kampanyanın bitiş tarihi 31.10.2020 Saat: 22.00 olup, katılım noktalarından son e-faturalarının giriş tarihi 01.11.2020 saat: 17.00’dır.)
  • Talihliler, 12.11.2020 tarihinde Cevahir Avm (1.Kat Etkinlik Alanı) İstanbul cevahir alışveriş merkezi Büyükdere cad.no:22 A Mecidiyeköy, İstanbul Saat: 11:00’ de noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir.
  • Çekiliş sonucunda 1 kişi 50.000 TL değerinde ,15 kişi 15.000 TL değerinde,100 kişi 1500 TL değerin de Param Kart ikramiyesi kazanacaktır.
  • Param Kart, talihliler tarafından sadece Cevahir AVM mağazalarında yapılan alışverişlerde geçerlidir. (Villa Döviz & Kuyum, Altınbaş, Ariş Pırlanta, Atasay, Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom, Tobacco ,Ziyafe Restaurant – Kayseri Mutfağı, Kartal Yuvası, Rosanna, Cevahir Terzi, Cinemaximum, Fun Lab Eğlence Dünyası, MACFit, Woly Lostra, Serender Cafe mağazalarında geçerli değildir.) Kartın içerisindeki tutar talihli tarafından nakde çevrilemez.
  • Talihli, söz konusu kartlara yüklenen bakiyeyi ATM’lerden nakit olarak çekemeyecek, bir başka banka hesabına transfer edemeyecektir.
  • Talihliler 30 Mart 2021 tarihine kadar Param Kart’larını kullanabileceklerdir.
  • Kazanan talihliler 16.11.2020 tarihli Bir gün gazetesinde Kampanya bireysel müşterilere yönelik olup tüzel kişiler kampanyaya dahil değildir.
  • Mali değeri olmayan belgeler fiş fatura fotokopisiyle yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal veya iade eden tüketicilerin çekiliş hakları iptal edilir.
  • Özel indirimli faturalarda, indirim sonrası tutar esas alınır ve bu tutara göre çekiliş hakkı verilir.
  • E-fatura (e-arşiv faturalar katılımcının mail adresine gönderilmektedir) ile katılımda, sadece Cevahir Alışveriş Merkezi içindeki tüm mağazalardan yapılan alışverişe ait e-faturanın bilgisayar görüntüsünün bastırılarak kayıt görevlisine ibrazı ve bir nüshasının çekiliş kayıt noktasına bırakılması şartıyla kampanyaya katılım yapılabilir.
  • Katılımcının ismi ile fatura/e-fatura üzerindeki isim aynı olmalıdır.
  • Farklı isimlerdeki faturalar ile işlem yapılmayacaktır.
  • Kampanya katılımında, katılımcı tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır.
  • Katılımcılar fiş/fatura/e-fatura ibraz etmek suretiyle, bilgisayar çıktılarını kampanya süresince alabileceklerdir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İkramiye tesliminde fiş/ fatura/e-fatura ve bilgisayar çıktısı ibrazı zorunludur.ST MARTINS SISLI GAYRIMENKUL YATIRIMCILIGI TIC.A.S.ve Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. çalışanları, Cevahir AVM içerisindeki tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olan kişiler düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.



İlgili etiketler : Cevahir Avm, Cevahir Avm Çekiliş, Cevahir 15. Yıl, Çekiliş Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Cevahir AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ekim 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Ekim 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2020
  • Trafik

    : 1364

Benzer Kampanyalar

  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024198 defa incelendi
  • Hepiyi Sigorta Hepiyi Sigorta Büyük Bahar Çekilişi Kampanyası

    Hepiyi Sigorta Büyük Bahar Çekilişi Kampanyası

    iPhone 15, MacBook Air ve daha birçok hediyeden birini kazanmak için Hepiyi.com.tr’den kasko veya trafik teklifi alın! 1 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında Hepiyi.com.tr'den kasko veya...
    29 Nisan 2024168 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024512 defa incelendi
  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024306 defa incelendi
  • Migros Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Bahar temizliği şimdi hem ekonomik, hem hediyeli!  18 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Migros mağazaları, Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den Money Kart ile Fini...
    18 Nisan 2024348 defa incelendi