Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Carrefoursa'da Pınar Lezzetleri Ramazan Ayında Kazandırıyor!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3380 defa incelendi
  • Puan : star star star 189 incelemede 2,56 puan almıştır.
Pınar Lezzetleri Ramazan ayında kazandırıyor!

1 Temmuz - 12 Ağustos 2013 tarihleri arasında Türkiye genelindeki CarrefourSA Hipermarketleri ve CarrefourSA Expres Süpermarketleri’nden tek seferde 10 TL ve katları tutarında Pınar markalı tüm ürün alışverişinizde çekiliş hakkı kazanacaksınız.

Kampanyasonunda yapılacak çekilişle 1 kişiye Nissan Qashqai 1.6 Visia 4X2 M/T Euro5 2013 Model Araç, 5 kişiye Apple iPhone 5 16GB Cep Telefonu (hat, kart hariç) ikramiyesi verilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya, Pınar Süt Mamulleri San. A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 07.06.2013 tarihli ve 40453693-255.01.02/2357-5676 izni ile DenizAjans tarafından yürütülmektedir.
  • Kampanya süresince, 01.07.2013 (Saat 09:00)- 12.08.2013 (Saat 23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelindeki CarrefourSA Hipermarketleri ve CarrefourSA Expres Süpermarketleri’nden tek seferde 10 TL ve katları tutarında Pınar markalı tüm ürün çeşitlerinden birlikte veya ayrı ayrı satın alan müşterilere (her 10 TL için 1 çekiliş hakkı) müşteri hizmetleri veya kasalar tarafından fiş/fatura ibrazına karşılık verilecek üzeri örtülü karttaki Şifreyi Ad, Soyad, Adres bilgileri ile birlikte tüm operatörlerden 3141 nolu hatta kısa mesaj olarak gönderen veya Şifreyi, Ad, Soyad, Adres, Gsm numarası ve e-mail adresi bilgileri ile birlikte www.pinar.com.tr (ücretsiz) internet adresindeki kampanya sayfasına üye olarak giren müşterilere her şifre için 1 çekiliş hakkı verilecekir.
  • Kampanya sonunda yapılacak çekilişle; 1 kişiye Nissan Qashqai 1.6 Visia 4X2 M/T Euro5** 2013 Model Araç, 5 kişiye Apple iPhone 5 16GB Cep Telefonu (hat, kart hariç) ikramiyesi verilecektir.
  • Çekiliş 23.08.2013 tarihinde saat 12:00’da, DenizAjans Toplantı Salonu Ali Nihat Tarlan Cad. No:54/14 Bostancı - Kadıköy / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 30.08.2013 tarihinde Posta Gazetesinde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile bildirim yapılacaktır. Postada yaşanacak gecikmelerden Pınar Süt Mamulleri San. A.Ş. ve DenizAjans sorumlu değildir. İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlinin son başvuru tarihi 14.09.2013 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 29.09.2013 tarihine kadardır. İkramiye son teslimi 30.10.2013 tarihine kadardır.
    Kısa mesaj ile tekrarlı katılımlarda, sadece şifre yazılarak katılım yapılabilir. Katılımcının bir önceki uzun başarılı katılımındaki Ad, Soyad, Adres, e-mail adresi bilgileri, sonraki kısa katılımlarına otomatik taşınacaktır. Web ile tekrarlı katılımlarda, üye olduktan sonra sadece şifre girilerek katılım yapılmaktadır.
  • Bir kişi, aynı şifre numarası ile kampanyaya 1 kez katılabilir. Aynı şifre ile tekrarlı katılımlarda, ilk gönderilen şifre ve katılım kabul edilecektir.
  • Şifreli kartlar, kampanya tarihleri arasında, tek seferde 10 TL ve katları tutarlı tüm fiş/faturalar esas alınarak verilecektir. Kart verilen fiş/faturalar, müşteri hizmetleri ve kasa yetkilileri tarafından paraflanır ve kampanyada tekrar kullanılamaz.
  • PINAR SÜT MAMULLERİ SAN. A.Ş., Fuagra Reklam, DenizAjans çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • İkramiye tesliminde şifreli kart ve alışverişe ait kasa fişi/fatura ibrazı zorunludur, 30.10.2013 tarihine kadar saklayınız. Üzerinde tahrifat yapılmış şifreli kart ve alışveriş belgesi kabul edilmez.
  • Kampanyaya internetten katılım ücretsizdir. Bu kampanyaya tüm operatör aboneleri katılabilir. Kampanyaya kısa mesajla katılım, Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. Başarılı katılım geri dönüş mesajları Pınar tarafından karşılanmaktadır.
  • Kampanyaya katılımda belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.
  • Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. ÖTV ve KDV hariç, diğer vergi, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir. Duyurulardaki ikramiye görselleri tesmisilidir, renk ve herhangi bir seçim yapılamaz. İkramiye, yasal metinlerde belirtilen özellikte sunulacaktır.
    PINAR SÜT MAMULLERİ SAN. A.Ş., bu çekilişe web sayfasından katılan herkese tanıtım ve bilgi amaçlı e-posta ve sms gönderimi yapma hakkına sahiptir.
  • Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır.
  • Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Carrefoursa, Pınar, Çekiliş Kampanyası, Carrefoursa Çekiliş, Pınar Çekiliş Kampanyası, Pınar Nissan Qashqai, Çekiliş, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Pınar
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Ağustos 2013
  • Trafik

    : 3380

Benzer Kampanyalar