Atasay 15. Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadırı 2024

  • 13 saat önce eklendi
  • 68 defa incelendi
15. Geleneksel Atasay Altın ve Pırlanta Çadırı başlıyor.

17 - 20 Ekim 2024 tarihleri arasında dört gün boyunca Atasay Yenibosna Merkez, tüm Atasay mağazaları ve https://www.altincadir.com adresinde eş zamanlı olarak başlayacak indirim günlerinde,  pek çok ürün maliyetine hatta bazı ürünler zararına fiyatlarla satışa sunulacak.

Atasay, geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır Günleri ile mücevher tutkunuzun karşılığını buluyor. Bu özel etkinlik, yılda bir kez gerçekleşerek sizlere eşsiz bir fırsat sunuyor.

Atasay, Türk tüketicisinin kalbinde taht kuran bir LoveMark olarak, dünya trendlerini takip eden tasarımları ve sektörde imza attığı ilklerle bilinir. 2024 Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır Günleri etkinliği, mücevher sektöründe yılın en çok beklenen etkinliklerinden biridir. Bu özel etkinlik, Atasay'ın altın ve pırlanta kategorisinde birbirinden özgün parçaları bir araya getirerek müşterilere cazip fiyat avantajları sunar.

Atasay, 15 yıldır müşterileriyle buluşturduğu Altın ve Pırlanta Çadır ile müşterilere hayallerindeki takılara ulaşma şansı tanıyor.

Atasay'ın temel prensibi olan 'sürekli yenilik ve erişilebilirlik' mottosuyla, tüketicilere en iyi deneyimi sunmak için çalışmalarına heyecanla devam etmektedir.

Düğün hazırlığı içinde olan çiftlerden, kendisine veya sevdiklerine özel bir armağan arayanlara, güvenilir bir yatırım olarak altını tercih edenlerden, evlilik teklifi planlayanlara kadar geniş bir kitleye hitap eden ürün çeşitliliği ile Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri, kaçırılmayacak fırsatlar ile sizi bekliyor!



Bu kampanya 20 Ekim 2024 tarihine kadar geçerlidir ve bitmesine 6 gün kalmıştır.
İlgili etiketler : Atasay, Altın Çadır, Pırlanta, Altın, Sezon Sonu İndirim, Kampanya, İndirim, Atasay Çadırı, Atasay Altın Çadır, Atasay Altın Çadır Kampanyası, Altın Çadır Atasay Mağazası,

Kampanya Sahibi

Atasay
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Ekim 2024
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Ekim 2024
  • Geçerlilik Tarihi

    : 20 Ekim 2024
  • Trafik

    : 68