Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Amazon Prime Day Günleri Başladı

  • 1 ay önce eklendi
  • 141 defa incelendi
Amazon.com.tr, yılın bugüne kadarki en büyük fırsatlarını sunan Prime Day etkinliği boyunca, elektronik ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

22 Temmuz'a kadar devam edecek Prime Day süresince, tüm kategorilerde olduğu gibi elektronik kategorisinde sunulan indirimler de Prime İndirim Avcıları'na müşteriler tarafından gelen 1,7 milyon talep doğrultusunda belirlendi.
 
Amazon'un bu yıl dünyada 10'uncu, Türkiye'de ise 5'inci kez düzenlediği Prime Day kampanyasında, kaçırılmayacak indirim ve fırsatlar Prime üyelerine sunuluyor. Prime üyeleri, Prime Day boyunca elektronik kategorisinde; televizyonlar ve ev sinema sistemlerinden akıllı telefonlara, kablosuz kulaklıklardan kamera ve fotoğraf makinelerine kadar geniş bir seçkiden binlerce ürünü çok uygun fiyatlarla bulabilecekler.
 
Prime Day boyunca Prime üyelerine özel olarak sunulan indirimler, geçtiğimiz yıl olduğu gibi müşterilerin geri bildirimlerine göre belirledi. Amazon, müşterilerin en çok talep ettikleri indirimleri belirlemek için tanınmış içerik üreticileri ve yayınlardan oluşan Prime İndirim Avcıları'nı görevlendirdi. Prime İndirim Avcıları, Prime Day öncesinde takipçileri ve okuyucularına, kampanya boyunca hangi ürünleri indirimde görmek istediklerini sordu ve 1,7 milyon indirim talebi topladı. Prime Day boyunca tüm kategorilerde en çok istenen ürün ve markalar, Prime üyeleri için büyük indirimlerle sunuluyor.
 
Elektronik kategorisindeki Prime Day indirimlerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
Fırsatlardan faydalanmak için Prime üyesi olmanın tam zamanı
Prime Day süresince indirim ve fırsatlardan yararlanmak, ayrıcalıklı alışveriş ve eğlence deneyimini yaşamak için Prime üyesi olmak yeterli. Üstelik, alışveriş ve eğlencenin en iyilerini tüm vergiler dâhil ayda 39 TL'ye sunan Prime üyeliğini, bir ay boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. İşte sayısız Prime avantajlarından bazıları:
• Hızlı ve ücretsiz teslimat: Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün, iki günde veya randevulu teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.
• Prime'a özel indirimler: Prime üyeleri, sınırlı süreli fırsatlara erken erişim ayrıcalığı ve yalnızca Prime üyelerine özel ek indirimler de kazanıyor. Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile seçili ürünlerde 500 TL ve üzerindeki alışverişlerinde %10 indirim kazanıyor.
• Seçili ürünlerde indirim oranı tutarında ücret iadesi garantisi: Prime Day boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın alınan seçili ürünlerde ürünün fiyatı düşerse aradaki fark hediye kartı olarak Amazon hesabına tanımlanıyor.
• Prime Video: Amazon Prime üyeleri, ücretsiz Prime Video üyeliğiyle ile aralarında “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” ve “Rüyanda Görürsün” de dâhil birçok yerli ve yabancı Amazon Originals film ve dizisinin de bulunduğu içeriklere ek ücret ödemeden primevideo.com ya da Prime Video uygulaması aracılığıyla erişebiliyor.
• Prime Gaming: Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri önde gelen oyunlarda oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv'de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.
 
Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresinden 30 günlük deneme süresiyle hemen üye olup, Prime Day fırsatlarından ve Prime ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.



İlgili etiketler : Amazon, Amazon Kampanyaları, Prime Day,

Kampanya Sahibi

Amazon Türkiye
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Temmuz 2024
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Temmuz 2024
  • Geçerlilik Tarihi

    : 22 Temmuz 2024
  • Trafik

    : 141

Benzer Kampanyalar

  • Amazon Türkiye Yeni Prime Üyelerinin İlk Üç Aylık Üyelik Ücretleri Amazon'dan

    Yeni Prime Üyelerinin İlk Üç Aylık Üyelik Ücretleri Amazon'dan

    Amazon Prime'a üye olduktan sonra alışveriş yapan Amazon.com.tr müşterileri, ilk üç ay boyunca her ay bir alışverişinde Prime üyelik ücreti tutarında indirim kuponu kazanacak. Amazon, P...
    22 Mayıs 2024419 defa incelendi
  • Amazon Türkiye Amazon Şehre Dönüş Fırsatları Başlıyor

    Amazon Şehre Dönüş Fırsatları Başlıyor

    Tatil sezonunun sonuna doğru gelinirken, Amazon.com.tr'nin Prime üyelerine özel, 2-16 Eylül tarihleri arasında tüm kategorilerden binlerce üründe kaçırılmayacak indirimler sunacağı “Şehre Dö...
    30 Ağustos 2024113 defa incelendi
  • Amazon Türkiye Maximum'lulara Amazon, Hepsiburada, Pazarama ve Trendyol'da 2.000 TL MaxiPuan

    Maximum'lulara Amazon, Hepsiburada, Pazarama ve Trendyol'da 2.000

    1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Amazon.com.tr, Hepsiburada, Pazarama Online ve Trendyol'dan tek seferde yapacağınız 15.000-19.999 TL tutarındaki ilk taksitli alışverişinize 1.000 TL Ma...
    1 Ağustos 2024385 defa incelendi