Vodafone GittiGidiyor E-Ticaret Paketi

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1715 defa incelendi
  • Puan : star star 72 incelemede 1,85 puan almıştır.
Vodafone GittiGidiyor E-Ticaret Paketi ile KOBİ’lerimizi yarına hazırlıyoruz.

GittiGidiyor olarak, "Vodafone İş Ortağım" abonelerine sunduğumuz E-ticaret Paketi ile KOBİ’lerin kolayca internet sitelerini ve mobil uygulamalarını oluşturmalarını; güvenli e-ticaret ile tanışmalarını sağlıyoruz.

Vodafone İş Ortağım Müşterilerine Özel GittiGidiyor E-Ticaret Paketi
Aylık 125 TL değerindeki GittiGidiyor Pro Mağaza aboneliği ilk 6 ay boyunca ücretsiz.

Mobil uyumlu web sitesi ve gelişmiş mobil uygulamadan oluşan e-ticaret paketi aylık sadece 49 TL + KDV

GittiGidiyor E-ticaret Paketi nedir?
GittiGidiyor E-ticaret Paketi, GittiGidiyor ve Vodafone iş birliği ile Vodafone kurumsal müşterilerine sunulan hizmetleri kapsar. Programa dahil olduğunuzda 12 ay boyunca, her ay sadece 49 TL + KDV ödeyerek sahip olabileceğiniz bu e-ticaret paketi ile özgün tasarımlı ve mobile uyumlu e-ticaret sitesine ve gelişmiş bir mobil uygulamaya sahip olabilirsiniz.

İşinizi büyütmek için GittiGidiyor yanınızda
GittiGidiyor E-Ticaret Paketi, kendi mobil uyumlu web siteniz ve uygulamanızla GittiGidiyor üzerinden hızlı ve güvenli ticaret yapmanıza olanak verir. GittiGidiyor'da mağazası bulunan ve Vodafone kurumsal müşterisi olan satıcılar da bu paketten yararlanabilir.

Katılım Koşulları;
  • Kampanyaya sadece Vodafone kurumsal hat sahibi firmalar katılabilir. Kampanyaya son katılım tarihi 30.06.2017'dir.
  • Vodafone kurumsal hat sahipleri www.gittigidiyor.com/kampanya/vodafone-kobi-kurumsal sayfasından kampanyaya ücretsiz başvuruda bulunabilir.
  • Başvuruda bulunan kullanıcılar önce GittiGidiyor'un çözüm ortağı Alegra Dijital Yayıncılık A.Ş. (bundan sonra Alegra olarak anılacak) nın sayfasına yönlendirilir ve başvuru sahiplerinden Vodafone kurumsal hattına ait telefon numarasını girmeleri istenir. Hattın aktif olarak kullanımda olması koşulu ile, GittiGidiyor ve  iş ortağı  firma olan Alegra başvuruyu değerlendirmeye alır.
  • Alegra yetkilileri, başvuru sırasında verilen iletişim bilgilerini kullanarak başvurusu kabul edilen firmalarla iletişime geçer. Alegra yetkilileri mobil uyumlu e-ticaret modüllü web sayfasını ve mobil uygulamayı kurar. GittiGidiyor, başvurusu kabul edilen firmaya, başvuru onayından sonraki 3 iş günü içerisinde 6 aylık ücretsiz Pro Mağaza aboneliği tanımlar.
  • GittiGidiyor e-ticaret paketinin Alegra tarafından sunulan mobil uyumlu web sayfasının ve mobil uygulamasının hayata geçirilmesi için GittiGidiyor'da mağazasının bulunması gerekmektedir
    E-ticaret paketini sadece GittiGidiyor'un dokuz ana kategorisinde satış yapan firmalar kullanabilir. (Moda, Elektronik - Kozmetik, Kişisel Bakım - Bebek, Anne - Ev, Bahçe ve Ofis - Spor, Outdoor - Hobi, Eğlence ve Sanat - Otomobil, Motosiklet - Süpermarket kategorileri) Bu kategorilerin dışında ürün satan firmalar e-ticaret paketinden faydalanamamaktadır.
  • Satışa çıkarılacak ürünler, GittiGidiyor Kullanıcı Sözleşmesi ve eklerine uygun olmalıdır.
  • GittiGidiyor sitesinde yer alan Yasaklı Ürünler ve Listeleme Kuralları sayfalarındaki kurallara uymayan satıcıların GittiGidiyor üyelikleri iptal edilecektir.
  • Tüm bu hizmetlerin bedeli, 12 ay boyunca sadece 49 TL+KDV/ay olarak GittiGidiyor'da yer alacak Alegra mağazasından tahsil edilecektir. Tahsilat süreci, GittiGidiyor tarafından firmaya listeleme onayı verilip, ücretsiz Pro Mağaza aboneliği tanımlandıktan sonra başlayacaktır. Firma sahibi, GittiGidiyor'da yer alan kredi kartı taksit imkanları ile 9 taksite kadar ödeme yapabilir.
  • 6 aydan sonra, Pro Mağaza aboneliği biten kullanıcılar, GittiGidiyor ürün listeleme ve mağaza abonelik fiyatları ise tüm müşterilere sunulan standart fiyatlar üzerinden devam ettirebilir.
  • GittiGidiyor mağaza paketleri ve ücretleri hakkında bilgi almak için tıklayın.
  • e-ticaret paketini kullanılmaya başladıktan bir yıl sonra, Alegra'nın sunduğu ve tefe-tüfe tutarına göre yenilenecek fiyatla devam edebilir. GittiGidiyor ürün listeleme ve mağaza abonelik fiyatları ise tüm müşterilere sunulan standart fiyatlar üzerinden devam ettirilebilir.
  • Firmalar GittiGidiyor'un kampanya kapsamında sunduğu ücretsiz Pro Mağaza aboneliğinden bağımsız olarak, ücretli diğer mağaza aboneliklerinden birini tercih edebilir.
  • GittiGidiyor üyeliği ya da bağlantılı eski üyelikleri herhangi bir sebepten iptal edilen veya askıya alınan firmaların başvuruları ayrıca değerlendilecek ve değerlendirme sonucunda firma sahiplerine bilgi verilecektir. Başvuruların kabul edilip edilmemesinden Vodafone sorumlu değildir. Başvurusu kabul edilmeyen işletmeler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • E-ticaret paketi kullanıcısı ile GittiGidiyor arasında, ilgili kampanya kapsamında verilecek hizmetle ilgili yaşanabilecek sorunlardan Vodafone sorumlu değildir.
  • Vodafone ve GittiGidiyor, e-ticareti KOBİ'lere Taşıyor Kampanyası'na ilişkin detaylı bilgilere http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/gittigidiyor.php sayfasından ulaşılabilirsiniz.
  • Kampanyadan faydalanma hakkına sahip işletmeler, kendilerine sunulan hizmetleri üçüncü şahıslara devredemez.
  • Vodafone ve GittiGidiyor, sunduğu hizmetlerin içeriğini, şartlarını ve süresini değiştirme ve sunduğu hizmetleri iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Vodafone kampanya katılım koşulları ve geçerlilik süreleri dahil tüm detayları internet üzerinden online, offline mecralardan ve/veya basılı malzemelerle kamuya duyurulacaktır.
  • Kampanyalarla ilgili destek almak için Vodafone Kurumsal Müşteri Hizmetleri'ne (542) ve/veya GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri'ne (0 850 252 32 29) ulaşabilirsiniz.
  • Sunulan hizmetin bireysel ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığı durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı taktirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattını kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Vodafone, Gittigidiyor, E-ticaret, Vodafone İş Ortağım,

Haber Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Haziran 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Haziran 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2017
  • Trafik

    : 1715

Diğer Vodafone Haberleri

Benzer Haberler

  • Vodafone Vodafone'dan İşletmeleri Yarına Hazırlayan Cihaz Danışmanı

    Vodafone'dan İşletmeleri Yarına Hazırlayan Cihaz Danışmanı

    Yarına Hazırım Platformu ile işletmelerin dijitalleşme ihtiyaçlarını analiz eden Vodafone, Vodafone İş Ortağım çatısı altında işletmelere yenilikçi dijital çözümler sunmaya devam ediyor. Int...
    24 Aralık 20151517 defa incelendi
  • GittiGidiyor Aklınızdan ne geçiyorsa GittiGidiyor'da

    Aklınızdan ne geçiyorsa GittiGidiyor'da

    Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor ekim ayında eğlenceli bir reklam kampanyası başlattı. GittiGidiyor'un genç ve dinamik imajına dikkat çeken iletişim çalışmasının temasını “...
    27 Ekim 20171275 defa incelendi
  • Asgold Asgold E-Ticaret Mağazası GittiGidiyor'da Açıldı

    Asgold E-Ticaret Mağazası GittiGidiyor'da Açıldı

    Türkiye'de e-ticaretin ev sahibi GittiGidiyor, Asgold markalı pırlanta ürünlerin satışına başladı. GittiGidiyor'da açılan Asgold mağazasında tektaş ve beştaş yüzükler, kolye ve küpe seçenekl...
    30 Haziran 20171382 defa incelendi
  • GittiGidiyor Gittigidiyor, 2016 Yılının En Çok Aranan Ürünlerini Açıkladı

    Gittigidiyor, 2016 Yılının En Çok Aranan Ürünlerini Açıkladı

    GittiGidiyor, 2016 yılında e-ticaretin en çok aranan ürünlerini açıkladı. Sıralamada teknoloji ürünleri hakimiyetlerini korusa da ilk 10 içerisinde bazı sürpriz ürünler de yer aldı.   T...
    8 Aralık 20161392 defa incelendi
  • GittiGidiyor CarrefourSA, Gittigidiyor'da Mağaza Açtı!

    CarrefourSA, Gittigidiyor'da Mağaza Açtı!

    Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, süpermarket kategorisine Türkiye organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA'yı dâhil etti. Gerçekleştirilen işbirliği kapsamında i...
    22 Mayıs 20191145 defa incelendi