Samsung Yeni 7 Serisi Ultrabook Türkiye'de Satışa Sunuldu

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1291 defa incelendi
  • Puan : star star star 7 incelemede 2,57 puan almıştır.
Kusursuz multimedya özellikleri ve profesyonel performansıyla Samsung 7 serisi Ultrabook™ Türkiye’de!

Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojilerinde global bir lider olan Samsung Electronics Co. Ltd.’nin yüksek performanslı 7 Serisi ürünleri Mayıs ayından itibaren  kullanıcıları ile buluşuyor. Hesaplama gücü ve grafiklerleri ile ultrabook cihazları bir sonraki seviyeye taşıyan Samsung 7 Serisi Ultrabook™,1399$ +KDV tavsiye edilen satış fiyatı ile Türkiye’de satışa sunuldu.

7 Serisi Ultra – Yeni bir Ultrabook™ Deneyimi
Samsung 7 Serisinin ilk ultra modeli olan 7 Serisi Ultrabook™, ultra incelik ve hafifliğinin yanı sıra, bütünüyle alüminyum gövdesi ile üstün bir mobilite ve performans sunuyor.

Gelişmiş multimedya özelliklere sahip Samsung 7 Serisi Ultra güçlü ses özelliklerinin yanı sıra mükemmel görüntü kalitesi ile de dikkat çekiyor. Cihazın önceki modellerden daha aydınlık ve geniş olan ekranı 178-derece izleme açısı sunarken, bu sayede multimedya içeriklerin iş arkadaşları ve yakın çevre ile paylaşımı daha eğlenceli hale geliyor. 

Yeni 7 Serisi Ultrabook™ların sekiz saate kadar olan batarya ömrü sayesinde kullanıcılar tüm gün bağlantılarını sürdürebilirken, en yeni Intel Core i5 işlemci ve 128GB SSD kapasiteli deposu, en talepkar kullanıcıların bile ihtiyaç duyduğu hesaplama gücünü sağlıyor. Yeni 7 Serisi ultrabookların altı saniyelik başlatma süresi verimliliği maksimize ederken cihazda yer alan ince güvenlik yuvası, LAN portu ve USB 3.0 portu cihazın gerektiğinde diğer cihazlara güvenli bir şekilde bağlanmasını sorunsuz kılıyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 1399$+KDV




İlgili etiketler : Samsung, Ultrabook,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 1291

Diğer Samsung Haberleri