Nike Zoom KD IV

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3383 defa incelendi
  • Puan : star star star 102 incelemede 2,98 puan almıştır.
Nike Zoom KD IV, ayağı mükemmel şekilde kavrama özelliğiyle çok yönlü bir performans sağlıyor.

Nike Zoom KD IV, ayağı sıkıca kavrayan Adaptive Fit sistemi, Hyperfuse teknolojisi ve Zoom Air ünitesi gibi özellikleriyle basketbolun en enerjik oyuncuları için çok yönlü bir kombinasyon sunuyor.

Nike Zoom KD IV, Nike Basketball Footwear Tasarım Direktörü Leo Chang ile birlikte, tasarım sürecinde önemli bir rol oynayan Durant’ın bildirmiş olduğu özelliklere uygun olarak tasarlandı. 2008’den bu yana Durant’ın Nike imza serisi ayakkabılarının dördünün tamamında tasarım sürecini Chang yönetmişti. İlk kez bir basketbol ayakkabısında kullanılan Adaptive Fit sisteminde, ayakkabının ayağı sıkıca kavraması için ayağın üst kısmının iç tarafından itibaren ayağı saran ve üst düzey bir kavrama ve yanlarda destek sağlamak üzere bağcıklarla iç içe geçen sentetik bir şerit kullanıldı.

Üst kısımda yer alan Hyperfuse teknolojisi; hafif, ayağın nefes almasını sağlayan, dayanıklı ve tek parça halinde neredeyse dikişsiz bir üst kısım elde etmek için bir sıkıştırma işlemi vasıtasıyla bir araya getirilen üç farklı malzeme katmanından oluşuyor. Ayrıca ön kısımdaki Nike Zoom ünitesi, hafif, düşük profilli ve uyumlu bir tamponlama sağlıyor. Son olarak konçsuz tasarım, maksimum destek ve bilek çevresinde esneklik sağlayarak bu ayakkabıyı sahada pek çok pozisyon için ideal çok yönlü bir ayakkabı haline getiriyor.

Kevin basketbol oyuncusu olarak değiştikçe ve geliştikçe bu değişim ayakkabılarına da yansıyor. Durant son versiyon için “Ayakkabım önce rahat olmak zorunda, bu ayakkabıyı giydiğimde sanki sezon boyunca onunla oynamış gibiydim. Adaptive Fit sistemi kişiye özel bir dokunuş sunuyor ve ayağımı sıkıca kavrıyor” dedi.

Doğrudan Kevin Durant’tan ve Durant’ın kökenlerinden esinlenerek tasarlanmış olan Nike Zoom KD IV; Kevin Durant’ın takımını temsil eden, dış taban üzerinde yer alan şimşek şeklindeki yer tutuş deseni ve topuk kısmında yer alan, KD’nin çocukluğunun son yıllarında kendisine koçluk yapmış ve yol göstermiş olan Charles Craig’in takma adı olan 'Big Chucky' yazısıyla KD’nin takımına ve ailesine saygı duruşunda bulunuyor. Ayrıca her bir ayak başparmağının üzerindeki kalp şeklindeki 'WP' harfleri Durant’ın anne ve babasının isimlerinin baş harflerini simgelerken, ayakkabıda Durant’ın büyükannesinin adı olan 'Barbara' yazısı da yer alıyor. Dış taban üzerinde 'Sıkı Çalış' ve 'Konsantrasyonunu Bozma' gibi kişisel mesajlar da bulunuyor.

Nike Zoom KD IV, 3 Aralık 2011’den itibaren tüm dünyadaki perakende mağazalarda satışa sunulacak.



 Nike Zoom KD IV

Nike Zoom KD IV

İlgili etiketler : Nike, Zoom Kd Iv,

Haber Sahibi

Nike
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Kasım 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 22 Kasım 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2012
  • Trafik

    : 3383

Diğer Nike Haberleri