Daha Genç, Daha Dinamik: Yeni Sezon, Yepyeni Bir Dockers

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2616 defa incelendi
  • Puan : star star star star 81 incelemede 3,78 puan almıştır.
Superman’in telefon kulübesinde bir saniyeden kısa sürede kıyafetini değiştirdiğini herkes bilir. Peki telefon kulübelerinin giderek azaldığı günümüzde süper kahramanlar üzerini nerede değiştiriyor? Artık evde! Siz de kendinizi bir süper kahraman gibi hissediyorsanız, Dockers®’ a gelip bunu herkese gösterin.

Yaşlı görünmek eskiden kadınların korkulu rüyası iken bugün erkekler de hem iş hem de sosyal yaşamlarında sürekli genç kalma çabası içinde. Modern erkeğin sürekli gençlik ihtiyacı, giyim tarzlarına da yön veriyor.  

Günümüz erkeğinin her daim genç ve dinamik kalma tutkusuna paralel olarak Dockers® yeni marka konumlandırmasıyla daha dinamik bir çizgiye kayıyor. Geçen kış piyasaya sürülen slim fit Dockers® Alpha Khakiler’le kendini gösteren değişim, yeni sezonda daha da güçlü bir şekilde hissediliyor. Dockers®’ın marka yüzü olan Bear Grylls de yaşı ilerlese bile sahalardan ayrılmayı reddeden günümüz kentli erkeğini temsil ediyor.

Marka konumlandırmasıyla her zaman yeniliklere imza atan Dockers® genç ve iddialı tonlarla zenginleştirilmiş renk alternatifleri ve dinamik görünüme sahip ürünlerini, günümüz erkeğinin genç kalma mücadelesinin bir parçası haline getiriyor. Dockers®, artık tıpkı gençler gibi; daha cesur ve daha eğlenceli!

Yenilenen Dockers®, 2012-2013 Kış sezonu koleksiyonunda macera ruhunu koruyan erkeklere Alpha Khaki etrafında şekillenen bir dizi tepeden tırnağa görünüm alternatifi sunuyor.

Yeni nesil erkekler için tasarlanan Alpha Khaki pantolonlar, radikal, stil sahibi ve yenilikçi çizgileriyle son derece çekici. Dockers® koleksiyonu, keskin ve yeni sezona uygun renkler, daha zengin, daha sert ve aşındırılmış kumaş alternatifleri ile genişliyor.

“İnanılmaz Kurtuluş” dizisi ile yıldızı parlayan Bear Grylls de Dockers®’ın marka yüzü olarak günümüzün dinamik ve mücadeleci kentli erkeğini temsil ediyor.

Süper kahramanların telefon kulübesinde üzerlerini değiştirdikleri günler eskide kalmış olabilir. Ama süper kahramanlar aramızda. Ve üzerlerinde Dockers® var!

Değişim rüzgarı Dockers® mağazalarında!




İlgili etiketler : Dockers, Giyim, Erkek Giyim,

Haber Sahibi

Dockers
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 2616

Diğer Dockers Haberleri

Benzer Haberler

  • Pierre Cardin Smokinin Vazgeçilmez Rengi Siyaha, Pierre Cardin'den Farklı Yorum!

    Smokinin Vazgeçilmez Rengi Siyaha, Pierre Cardin'den Farklı Yorum

    Erkek modasının öncü markası Pierre Cardin İlkbahar/Yaz’13 koleksiyonunda damat adaylarına özel hazırladığı klasik ve trendy smokinleriyle dikkat çekiyor. Pierre Cardin damat adaylarını, bir...
    15 Nisan 20135565 defa incelendi
  • Sabri Özel Soğuk Kış Günlerine, Triko İle Sıcacık Çözümler Sabri Özel’de

    Soğuk Kış Günlerine, Triko İle Sıcacık Çözümler Sabri Özel’de

    Klasikleşmiş triko giyim alışkanlığınıza farklı tarzlarda eklemeler yaparak özgün stilinizle fark edilebilirsiniz. Kusursuz bir renk armonisi içinde sunulan trikolar, Sabri Özel kadınını dah...
    12 Aralık 20126549 defa incelendi
  • Mudo Collection Mudo Collection 2012/13 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Mudo Collection 2012/13 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

    Mudo Collection 2012/13 Sonbahar-Kış kadını etnik, romantik ve aynı zamanda şık olmanın ayrıcalığını keşfediyor. İlkel kültürlerden ilham alan baskıların, koyu ve baharat tonları ile detayla...
    18 Eylül 20125157 defa incelendi
  • LC Waikiki LC Waikiki ile Soğuk Havalara Sıcak Dokunuşlar

    LC Waikiki ile Soğuk Havalara Sıcak Dokunuşlar

    Havaların soğukluğu tasarımın ruhunu engellemiyor. LC Waikiki, soğuk günlere sıcaklık katmanın yanı sıra trendleri de belirleyecek koleksiyonu ile kış aylarına göz kırpıyor. Kadifelerden örg...
    7 Ocak 20133319 defa incelendi
  • Paul Frank Paul Frank Yaza Hazır, Ya Sen?

    Paul Frank Yaza Hazır, Ya Sen?

    Farkını tarzı ile yansıtmak isteyenlerin değişmeyen markası Paul Frank, 2012 yazında, kendinizi California sahillerinde hissetmenizi sağlayacak. Moda dünyasının vazgeçilmezi denizci stilini,...
    16 Mayıs 20122852 defa incelendi