ARMAGGAN Floral Mücevher Koleksiyonu

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1295 defa incelendi
  • Puan : star star star star 35 incelemede 4 puan almıştır.
Çağdaş tasarımlarla, geleneksel kuyumculuk sanatı örneklerinin vazgeçilmez el işçiliğini günümüze taşıyan mücevher koleksiyonlarını müşterilerine sunan ARMAGGAN, dünyada eşi bulunmayan bir koleksiyona daha imza attı.

Anadolu’nun dört bir yanında sadece kök saldığı bölgede yetişen yöreye has çiçekler, ARMAGGAN’ın 2015 ilkbahar mücevher koleksiyonuna ilham kaynağı oldu. Sadece Anadolu’da bulunduğu bölgelerde yetişen ve dünyanın başka hiçbir yerinde bulunmayan nadide çiçeklerden esinlenen ARMAGGAN’ın Floral Mücevher Koleksiyonu, binlerce yıllık kültürü de günümüze taşıyor.

İstanbul’dan Kafkaslar’a, Bodrum’dan Hakkari’ye uzanan coğrafyada yetişen her bir çiçeğin ismi, nesilden nesile aktarılan hikâyeleri taşıyor. Anadolu insanının aşklarını, acılarını, sevinçlerini, umutlarını damıtarak adlandırdığı nadide çiçekler, ARMAGGAN’ın Floral Mücevher Koleksiyonu’nda sofistike bir tasarım anlayışı ile yeniden hayat buluyor.

Baharın gelişini ve doğanın uyanışını kutlayan yeni koleksiyon Anadolu’nun pek çok bölgesindeki renkli bitkileri mücevher ışıltısıyla birleştiriyor. İsimleri yüreklerden kopup gelen çiçekler, sanat ve zanaatın mükemmel bileşimi ile usta ellerde biçimlenerek eşsiz bir koleksiyon oluşturuyor.

İstanbul Çiğdemi, Kafkas Zambağı, Bodrum Papatyası, Ters Lale, Ağlayan Gelin, Yılan Yastığı, Hüsnü Yusuf, büyüleyici güzellikleri ve binlerce yıllık hikâyeleri ile ARMAGGAN Floral Mücevher Koleksiyonu’na ilham veren çiçeklerden yalnızca bazıları.

Birbirinden değerli 20 parçadan oluşan ARMAGGAN Floral Mücevher Koleksiyonu, Anadolu’nun dünyada eşi olmayan, bazıları yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan doğal güzelliklerini hünerli tasarımlarla yeniden yorumlayarak sonsuzluğa taşıyor.

Yeni koleksiyonda floral yansımalardan ilham alınarak tasarlanan mücevherler, değerli renkli taşlar ve 18 ayar altın kullanımı ile ölümsüzleştirildi.

2015 baharına bambaşka bir heyecanla girdiklerini belirten ARMAGGAN Genel Müdürü Ebru Karaçam, “ARMAGGAN Floral Mücevher Koleksiyonu, yerelden evrensele ulaşmanın en güzel ifadesidir. Tasarım ile ustalığı, geçmiş ile geleceği buluşturan ARMAGGAN Floral Mücevher Koleksiyonu, bizleri her zaman büyüleyen Anadolu’yu bir kez daha dünyanın ilham kaynağı olarak sunuyor. Her yaştan, her kültürden insana coşku veren, tazelik sunan bahar, 2015 koleksiyonumuz ile mücevher sevenlerin teninde Anadolu’nun eşsiz florasının benzersiz dokusunu hissettirecek,” dedi.



 ARMAGGAN - 1

ARMAGGAN - 1

 ARMAGGAN - 2

ARMAGGAN - 2

 ARMAGGAN - 3

ARMAGGAN - 3

 ARMAGGAN - 4

ARMAGGAN - 4

 ARMAGGAN - 5

ARMAGGAN - 5

 ARMAGGAN - 6

ARMAGGAN - 6

 ARMAGGAN - 7

ARMAGGAN - 7

İlgili etiketler : Armaggan, Armaggan Koleksiyonları, Mücevher, Takı,

Haber Sahibi

Armaggan
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Mayıs 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Mayıs 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2015
  • Trafik

    : 1295

Diğer Armaggan Haberleri

Benzer Haberler

  • Crysellas Crysellas Takı ve Mücevherleriyle Işıldayın

    Crysellas Takı ve Mücevherleriyle Işıldayın

    Crysellas takı ve mücevherlerinin büyüsüyle yeni yılda ışıldayın! Afrika dilinde ‘Kara Güzellik’ anlamına gelen Crysellas, çarpıcı tasarımı ve taşların büyüsünü bir araya getiriyor. Crysell...
    23 Aralık 20141414 defa incelendi
  • Armaggan ARMAGGAN 2015-16 Sonbahar Kış Çanta Koleksiyonu

    ARMAGGAN 2015-16 Sonbahar Kış Çanta Koleksiyonu

    ARMAGGAN, 2015 Sonbahar sezonuna damga vuracak yepyeni deri çanta modelleri ile stil sahibi kadınlara vazgeçilmez seçenekler sunuyor. İlhamını sonbahar mevsiminden alan çantalar, şıklığı kal...
    7 Eylül 20151618 defa incelendi
  • Boybeyi Mücevher Boybeyi'nden Alev Gibi Bir Mücevher

    Boybeyi'nden Alev Gibi Bir Mücevher

    İlk bakışta aşık olacağınız bir mücevher mi arıyorsunuz? Öyleyse Boybeyi’nin bu benzersiz kolyesi tam size göre. Kolye, yakıcılığını aşkın sembolü olan ‘Ateş Opali’nden alıyor. Cennetten gel...
    13 Mart 20122606 defa incelendi
  • Pandora Jewelry PANDORA Yaz 2015 Koleksiyonu

    PANDORA Yaz 2015 Koleksiyonu

    Çağdaş tasarımları, kişisel hikayeler anlatan mücevherleriyle farklı hediye alternatifleri sunan PANDORA, bu yazı göz alıcı bir stille karşılıyor. PANDORA’nın Yaz 2015 koleksiyonu, canlı re...
    2 Haziran 20151486 defa incelendi
  • Boybeyi Mücevher Boybeyi'nin Özel Tasarım Mücevherleri İle  Gelinler Daha Da Güzel

    Boybeyi'nin Özel Tasarım Mücevherleri İle Gelinler Daha Da Güzel

    Boybeyi’nin değerli mücevherleri düğününüzde zarafetinize zarafet, güzelliğinize güzellik katıyor. Sınırlı sayıda üretilen özel tasarım ürünü bu mücevherler en özel gününüz için ideal seçim....
    16 Nisan 20123805 defa incelendi