Amway ANCESTRY in PARIS Eau De Parfum

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2895 defa incelendi
  • Puan : star star star 78 incelemede 3,03 puan almıştır.
Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway, yeni yıla damgasını vuracak ANCESTRY in PARIS Eau De Parfum’u kullanıcıların beğenisine sunuyor. Paris gecelerinin gizeminde kaybolmak isteyen kadınlar için duyulara hitap eden “ANCESTRY in PARIS” sofistike içeriği ile kış aylarında bahar esintisi yaratacak.

Amway, güzel kokuya önem veren bayanlar için yılın en özel parfümünü sunuyor. İçeriğindeki özel notaların yanı sıra, yüksek yağ konsantrasyonu sayesinde uzun süre kalıcılığa sahip olması ile de ilgi çeken “ANCESTRY in PARIS”, zarifliği temsil ediyor.

Romantik ve Çekici Notalar
Gece yasemini, gece kraliçesi, gece hanımefendisi gibi isimlerle anılan, hafif ve taze kokusu ile bilinen cestrum nocturnum çiçeğinin baskın olduğu parfümün üst notasında yeşil yaprak, taze çiçek buketi, deniz esintisi akorları bulunuyor. Duygulara hitap eden romantik koku orta notasında feminen ve ışıltılı gece yasemini ile aydınlanırken, gül notalarıyla takviye edilerek kokuya bir sabah çiyi hissi veriyor. Şeftalinin meyvemsi dokunuşu kokuyu canlandırıyor. Fransa’nın kalbi Paris’te yaratılan ANCESTRY in PARIS Eau de Parfum’un son notasında ise beyaz misk ve amber ağacı kokuya yumuşaklık katarken, sümbülteber çiçeği bembeyaz rengiyle güzel kukusunu hissettiriyor.

Etkileyici aroması ile huzur ve sıcaklık hissi yaratan ANCESTRY in PARIS Eau de Parfum baharda Seine nehri kıyısında bir gece gezintisinde olduğunuzu hissettirecek.

ANCESTRY™ in PARIS Eau de Parfum - 94,58 TL



İlgili etiketler : Amway, Parfüm, Bayan Parfüm, Kozmetik,

Haber Sahibi

Amway
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 2895

Diğer Amway Haberleri

Benzer Haberler