American Express Corporate Card Garanti Bankası ile Türkiye'de!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2426 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 65 incelemede 4,54 puan almıştır.
Garanti Bankası, American Express Corporate Card’ı, Türkiye’de ilk defa kurumsal müşterilerinin kullanıma sunuyor. Şirkete ait tüm ihtiyaçları American Express Corporate Card ile karşılayan kurumlar, çalışanlarının şirket adına yapacağı harcamaları yönetme imkanının yanı sıra çeşitli ayrıcalıklardan da faydalanıyor. Garanti Bankası’nın ticari ve kurumsal şubeleri aracılığıyla başvurulabilen American Express Corporate Card, her çalışana, isteğe göre artırılıp azaltılabilen farklı limitler dahilinde verilebiliyor. Kurumun talebi halinde, yetkili çalışanlara nakit çekimi izni tanımlanabiliyor. American Express aracılığıyla sunulan aylık yönetim raporlama sistemi ise şirketlere, çalışanlarının yaptığı harcamaları kolayca takip etme fırsatı sunuyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç, “2006 yılından beri American Express’in Türkiye’deki tek temsilcisiyiz. Geçtiğimiz aylar içerisinde yapılan anlaşmalarla, American Express logolu kredi kartlarının artık İş Bankası, VakıfBank ve Denizbank POS’larında da kullanılmasını sağladık. Şimdi bir ilki daha hayata geçiriyor ve dünyanın önde gelen çokuluslu firmalarının tercih ettiği American Express Corporate Card’ı kurumsal müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Amex Corporate Card kullanan şirketler, dünya çapındaki kart harcamalarını, Amex Raporlama Merkezi tarafından konsolide edilmiş raporlarla takip ederek yönetebiliyor. Böylece çok daha verimli ve hızlı çalışıyor ve önemli oranda tasarruf elde ediyor. Yeni ürünümüzle, müşterilerimizin her zaman yanında olmayı ve onlara yeni tasarruf imkanları sağlamayı arzu ediyoruz.” dedi.
American Express Corporate Card’ın Diğer Özellikleri

American Express Corporate Card; şirkete özel raporlama fonksiyonu sayesinde, muhasebe ve raporlama yapısına en uyumlu bilgileri temin ediyor. @WORK Raporlama Sistemi sayesinde, global firmaların tüm American Express Corporate Card kullanımları konsolide raporlar halinde gözlemlenip takip ediliyor, böylece firmalara çeşitli tasarruf imkanları sağlanıyor.

Şirketlerin organizasyon şemasına ve ihtiyacına göre şekillendirilebilen “American Express Corporate Card Şirket Hesabı Hiyerarşisi”, kartların, farklı yöneticiler tarafından ayrı olarak takip edilip yönetilmesini kolaylaştırıyor.

50.000 Euro’ya varan geniş kapsamlı American Express Sigorta Hizmetleri, kart kullanıcılarına dünyanın her yerinde güvence sağlıyor. Gold kart sahipleri, yurtdışında araç kiralama sigortasından da yararlanabiliyor.

Kart sahipleri (0212) 310 23 15 numaralı telefonu arayarak, Atatürk Havalimanı’nda %50 indirimli Vale Parking hizmetinden yararlanabiliyor, randevuyla Havalimanı Shuttle servisini kullanılabiliyor veya American Express Seyahat & Concierge hizmetlerini talep edebiliyor.

Sadece Gold kart sahiplerine özel olarak, yurtiçi ve yurtdışı tüm otel harcamalarında %3 indirim, tüm restoran harcamalarında %5 indirim sağlanıyor.

Kart sahibi şirketin talebine göre; tüm harcamalardan “Membership Rewards” puanları kazanılabiliyor. Kazanılan puanlar; şirketin isteğine uygun olarak tek kartta şirket hesabına, ya da çalışanların adına düzenlenen her kartta ayrı ayrı biriktirilebiliyor.

Kart sahipleri, American Express Selects kapsamındaki anlaşmalı üye işyerlerinde %20’ye varan fatura indiriminden yararlanabiliyor. Güncel işyeri listesi www.americanexpress.com.tr adresinden temin edilebiliyor.

Kart sahipleri, “İşletme Tasarruf Programı” sayesinde araç kiralama, konaklama gibi şirket ihtiyaçlarını özel indirimlerle giderebiliyor. (www.amexbusinesssavings.com/tr ) Hesap kesim tarihinin ardından, son ödeme süresi 10 gün olan kartın tüm harcamaları TL cinsinden ekstreleniyor.


İlgili etiketler : American Express, American Express Corporate Card, Garanti Bankası,

Haber Sahibi

American Express®
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 2426

Diğer American Express® Haberleri

Benzer Haberler

  • Garanti BBVA Bankası Garanti İnternet Şubesi LG Optimus 3D Max Çekiliş Sonuçları

    Garanti İnternet Şubesi LG Optimus 3D Max Çekiliş Sonuçları

    15 Haziran-6 Temmuz 2012 tarihleri arasında İnternet Şubesi'ne giriş yapan 33 kişi LG Optimus 3D Max kazandı! LG Optimus 3D Max Kazanan Asil Talihliler ORBAY ÖZER OKTA...
    17 Temmuz 20124892 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti Destek Kredisi iPhone 6S Çekiliş Sonucu

    Garanti Destek Kredisi iPhone 6S Çekiliş Sonucu

    19 Eylül - 21 Ekim 2016 tarihleri arasında Garanti Destek Kredisi’ne Garanti Cep veya Garanti İnternet’ten başvuran 3.919 kişi arasında düzenlenen çekilişle 30 kişiye iPhone 6S Cep Telefonu ...
    23 Kasım 20161962 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti İnternet ve Cep Şubesi, iPhone 6S ve Apple TV Çekiliş Sonucu

    Garanti İnternet ve Cep Şubesi, iPhone 6S ve Apple TV Çekiliş Son

    Garanti Bankası İnternet ve Cep Şubesini Kullandılar iPhone 6S ve Apple TV Kazandılar... 19 Kasım - 20 Aralık 2015 tarihleri arasında Garanti Bireysel İnternet veya Cep Şubesi’ne giriş yapa...
    30 Aralık 20153362 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti Bankası, Dünyanın En Güçlü 18. Bankası!

    Garanti Bankası, Dünyanın En Güçlü 18. Bankası!

    Garanti Bankası, Bloomberg Markets tarafından her yıl açıklanan “Dünyanın En Güçlü Bankaları” listesine 18. sıradan girdi. Dergi tarafından bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen değerlendirmede ...
    8 Mayıs 20131843 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti Üye İşyerleri iPhone 7 Çekiliş Sonucu

    Garanti Üye İşyerleri iPhone 7 Çekiliş Sonucu

    1-31 Aralık tarihleri arasında Garanti POS’unu kullanan KOBİ ve bireysel üye işyerleri arasında yapılan çekilişle 100 kobiye iPhone 7 cep telefonu hediye edilmiştir. İPHONE 7 KAZANAN ASİL ...
    17 Ocak 20173267 defa incelendi