Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Samandıra Kenanbey Binicilik Kulübü‘nde 30 Dakikalık Binicilik Deneyimi + Balından Reçeline Sigara Böreğinden Sosisine Kadar Zengin Çeşitleriyle Organik Köy Kahvaltısı %51 ŞehriKeyif Fırsatıyla 70 TL Yerine Sadece 34 TL!

  • 14 yıl önce
  • 1486 defa incelendi
  • starstarstar

Doğayla İçiçe Binicilik ve Kahvaltı Keyfi Birarada!

Seçkin bir kulüp ortamında hem bol oksijen eşliğinde iştah kabartıcak kahvaltı keyfini yaşayın hem de asil bir spor olan biniciliğin ilk adımını atın!

Bol oksijen dolu, doğayla içeçe bir ortamda unutamayacağınız bir gün geçirme fırsatı...

Zengin menüsü ve nezih ortamıyla kahvaltıdan beklentinizi yükselticek bir mekan olan Kenanbey Binicilik Kulübü'nde amatörüğünüzü üzerinizden atın!

2000 yılında açılan binicilik kulübü profesyonel kadrosuyla her seviyede binicilik eğitimi vermektedir. Bu eğitimler ile birlikte at pansiyonculuğu, at nakliyesi, binicilik kıyafetleri satışı, at alış-satışı ve kır düğün organizasyonları da yapılmaktadır. Kulübümüzün atları son derece kaliteli, uysal ve eğitimlidir. Acemi binicilerin güvenliği ön planda tutularak gerekli tüm tedbirler alınmak suretiyle eğitimler gerçekleştirilir. Açık manej 30*60m kapalı manej 20*40m ölçülerdedir. Binicilik kulübünde anaokulu seviyesinden başlanarak ilköğretim, lise ve üniversite düzeyinde farklı eğitim programları uygulanır, ayrıca yaz okulu çalışmaları da yapılmaktadır. Binişler mutlaka eğitmen nezaretinde ve direktifleri altında uygulanır. PONY CLUB... Çocuklara atla ilk tanışma, ona pratik davranış biçimleri ve at biniş temel kuralları öğretilir. CAFE-RESTAURANT... 100 kişilik kapalı mekânı,400 kişilik bahçesinde farklı lezzetler tadacak, özel günlerinizde hoşça vakit geçireceksiniz.



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 70.00 TL - İndirimli Fiyatı : 34.00 TL - İndirim Oranı : % 51
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Şehri Keyif Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 5 Ekim 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Ekim 2011
  • Trafik

    : 1486