Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Power Balance ile Enerjinize Enerji katın! 75 TL yerine 25 TL

  • 13 yıl önce
  • 1300 defa incelendi
  • 5 kişi fırsata koştu!
  • starstar

Aldığınız bu üründeki mucize nedir?

Bilekliğin üzerindeki Hologram negatif iyon yüklüdür. Negatif iyon doğada var olan bir elementtir. Yapılan araştırmalar, insanların yeteri kadar sağlıklı olmaları ve vücutlarındaki atıl olan enerjiyi maximum seviyede kullanmaları ve daha temiz hava solumaları için, 1 cm3 alanda en az 1500 negatif iyon yoğunluğunun bulunması gerektiğini ortaya çıkarmıştır.

Artan hava kirliliği, ve elektromanyetik cihazların yaydığı zararlı ışın ve sinyaller yüzünden negatif iyonlar büyük şehirlerde yeteri kadar bulunmamaktadır.

 
Doğadaki var olan negatif iyon yoğunluğu:
Şelale eteklerinde: 50.000 (-) iyon cm3
Dağlarda : 8.000 (-) iyon cm3
Deniz kıyılarında : 4.000 (-) iyon cm3
Ormanlarda : 3.000 (-) iyon cm3
Şehir Dışında : 1.200 (-) iyon cm3
Şehir İçinde : 200 (-) iyon cm3
Konutlarda : 20 (-) iyon cm3

Avrupa, Amerika ve Uzak Doğuda insanlar her geçen gün biraz daha gençleşmek için haftada bir 1-2 saatlik, 3 ya da 4 kür halinde uygulanan ve bedeli her seans için birkaç yüz dolarla ifade edilen negatif iyon kürü yapmaktadırlar.

Bu bileklik sayesinde gün içerisinde harcadığınız enerjinizi, dengenizi ve vucut esnekliğinizi , yorulmadan maximum seviyede kullanacaksınız ve elektronik cihazların yaydığı negatif unsurlardan korunup, açık bir bilince sahip olacaksınız.


Ünlüler de seçimini yaptı; Power Balance


Christiano Ronaldo, Shaquille O’Neal, David Beckham gibi sporcuların ve Robert De Niro, Gerard Butler gibi aktörlerin kullandığı,

Sağlıkta adeta çığır açan bir teknolojiyle tüm vücudunuzu uyaran,

Gündelik hayatınızda kullandığınız her türlü elektronik cihazın yarattığı olumsuz etkileri en aza indirgeyen,

Özel olarak işlenmiş hologramlarla vücudunuza enerji katan Power Balance şimdi Türkiyede de çok popüler! Bu yepyeni trend ile kendinize bir iyilik yapın ve eski gücünüze bu mucizevi buluş ile kavuşun!

Fırsat Aldan tüm dünyada fırtınalar koparan, sağlıkta çığır açan bir teknoloji ile tanışma fırsatı; ünlülerin tercihi, yepyeni bir trend olan enerji dengeleyici ve mucizevi "Power Balance Denge Bilekliği".

Power Balanceın faydaları


Stres ve gerginlikte azalma

Denge ve kuvvet artışı

Geliştirilmiş esneklik ve hareket

Daha iyi odaklanma ve uyanıklık

Daha hızlı iyileşme süresi

Jet Lag ve hareket kabiliyetini azaltan hastalıklarda ciddi anlamda olumlu katkı.




Power Balance Denge bilekliği; Uzak Doğunun binlerce yıllık tamamlayıcı tıp uygulamalarını temel alıp, günlük hayattaki güç, denge ve esnekliğinizi arttırmak için geliştirilmiştir.


Özel olarak işlenmiş hologramlar bedeninize 3-5 cm yaklaştığında aktif olup vücudumuzdaki enerji hatlarını uyarmakta ve gündelik hayatımızda cep telefonu, bilgisayar, televizyon ekranı gibi elektromanyetik alanların yarattığı olumsuz etkileri bertaraf ediyor.

Ayrıca bu bileklik ile gün içerisinde harcadığınız enerjiyi daha kolay geri kazanır, daha az yorulursunuz.
Negatif iyonlar

Doğada negatif ve pozitif iyonlar dengeli miktarda bulunmaktadır. Özellikle son yüzyılda şehirleşmenin artması ile beraber elektrik/elektronik aletlerin kullanımının çoğalması bu dengeyi bozmuştur. Şehirlerde artan pozitif iyon miktarı vücudumuza zarar veren serbest radikallerin etkinliğini artırmakta ve vücudumuzun zararlı etkilerle mücadele gücünü azaltmaktadır.
Negatif iyonların faydaları:

Negatif iyonlar pozitif iyonları nötralize edilerek serbest radikallerin etkilerini azaltmaya yardımcı olmaktadır. Kronik yorgunluk, fibromialji ve benzer hastalıkların semptomlarını azaltmakta. Kendinizi daha zinde ve enerjik hissetmenizi sağlamaktadır.

Power Balance Denge Bilekliği sadece sporcular için yararlı değildir. Sporcuların performansını arttırmasına yardımcı olmak üzere tasarlanmış olmasına rağmen farklı yaşam tarzı olan kişilerce de tanınmıştır. Bu sebeple kullanımı öğrenciler ve iş adamları arasında oldukça yaygındır.

Bazıları kullanıcılar 24 saat boyunca kullanmayı, bazıları ise sadece günlük faaliyetleri esnasında kullanmayı tercih etmektedirler.






Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 75 TL - İndirimli Fiyatı : 24,75 TL - İndirim Oranı : % 67
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul ( Avrupa ),

Fırsat Sahibi

Fırsat Al Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 5 Eylül 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 6 Ekim 2011
  • Trafik

    : 1300