Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Mecidiyeköy Yeliz Meriç Güzellik Salonu‘nda Saç bakımı, saç kesimi, fön veya manikur - pedikur veya İpek Kirpik uygulaması 90 TL yerine %78 indirimle 19,90 TL (2 ay geçerlidir. Kurban Bayramı‘nda da Geçerlidir.)

  • 13 yıl önce
  • 1514 defa incelendi
  • starstarstar
Mecidiyeköy Yeliz Meriç Güzellik Salonu'nda Saç bakımı, Saç kesimi, fön veya manikur - pedikur veya İpek Kirpik uygulaması 90 TL yerine 19,90 TL
Yeliz Meriç Güzellik Salonu 1976 yılında Cüneyt Yalova tarafından Kuaför Cüneyt olarak kurulan salonlarımız Yeliz Meriç ve Mac Hair Design olarak Cüneyt Yalova ve kızları Aslı Yalova ve Yeliz Meriç ismi ile kurumsallaşarak markalaşma yolunda devam etmektedir. Geçmişten geleceğe 40 yıllık tecrübe ve genç yeteneklerin birleşmesiyle modern ve güncel saç modelleri ve teknikler sizlerin hizmetindedir. Kusursuz hizmetimiz aynı zamanda Avrupa ve Dünyanın önde gelen markaları ile sizlerin memnuniyeti doğrultusunda birleşmiştir. Salonumuzda kullandığımız puan ve indirim sistemimizle, siz müşterilerimize dağıtacağımız logomuzu taşıyan müşteri kartlarınızı müthiş imkanlar için kullanacaksınız. Bu karta sahip olan müşterilerimizin genel bilgileri data bankamızda saklı tutularak, kampanya ve indirim dönemleri hakkında özel olarak bilgilendirileceksiniz. Yeliz Meriç Salonumuzda; özel indirimler ve binlerce puan sizleri bekliyor.
Mecidiyeköy Yeliz Meriç Güzellik Salonu'nda
Saç bakımı, saç kesimi, fön veya manikur -
pedikur veya İpek Kirpik uygulaması 90 TL

Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 90,00 TL - İndirimli Fiyatı : 19,90 TL - İndirim Oranı : % 78
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Devir Fırsat Devri Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 12 Kasım 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Kasım 2011
  • Trafik

    : 1514