Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

Japon Park Cafe‘de sınırsız çay, menemen ya da omlet eşliğinde zengin kahvaltı ve özel Japon çayı ikramı 20 TL yerine 8,90 TL!

  • 13 yıl önce
  • 1314 defa incelendi
  • starstar
Japon Park Cafe
Güne güzel ve huzur dolu bir başlangıç... - Bahçesinde, geleneksel Japon mimarisinin küçük bir örneği de bulunan ve sizi yeşilliklerin içinden alıp, başka diyarlara götürecek bir mekanda, - Muhteşem bir kahvaltıyla güne başlamak, - İkram edilecek özel Japon çayı ile keyfinizi yerine getirmek istiyorsanız, Japon Park Cafe'ye davetlisiniz! Grupanya bugünkü fırsatıyla size "Konnichiwa" diyor! Japon Park Cafe'de sınırsız çay, menemen ya da omlet eşliğinde zengin kahvaltı ve özel Japon çayı ikramı 20 TL yerine 8,90 TL! Japon Park Cafe kahvaltısında neler var? - 3 çeşit peynir - Beyaz peynir - Kaşar peyniri - Tulum peyniri - 2 çeşit zeytin - Siyah zeytin - Yeşil zeytin - Tereyağı - Reçel - Jambon - Salam - Sosis - Sigara böreği - Domates - Salatalık - Seçeceğiniz bir yumurta - Omlet - Menemen - Sınırsız çay - Japon çayı ikramı
Öne Çıkanlar - Yeşillikler içinde konumlanmış olan ve huzur vaadeden Japon Park Cafe'de eşsiz bir gün sizi bekliyor. - KAHVALTI MENÜSÜ: Kahvaltı menüsü: 3 çeşit peynir (beyaz peynir, kaşar, tulum peyniri), siyah ve yeşil zeytin, tereyağı, reçel, jambon, salam, sosis, sigara böreği, domates, salatalık, omlet ya da menemen, sınırsız çay ve Japon çayı ikramı.


Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 20.00 TL - İndirimli Fiyatı : 8.90 TL - İndirim Oranı : % 55
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Bursa,

Fırsat Sahibi

Grupanya Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 16 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Mart 2012
  • Trafik

    : 1314